Salla Kotsalainen • 23.04.2020

Infoa kesän suurtapahtumien peruutuksista

Suomen hallitus linjasi 22.4.2020 tiedotustilaisuudessaan, että yli 500 hengen yleisötilaisuuksien järjestämiskieltoa on syytä jatkaa ainakin 31. heinäkuuta saakka. Tämä vaikuttaa luonnollisesti myös Kuopio-Tahko alueen tapahtumiin.

Peruutukset sekä niihin liittyvät lisätiedot löytyvät tapahtumakalenterista kunkin tapahtuman kohdalta, mutta listaamme tietoja myös tänne sitä mukaa, kun tapahtumat niistä infoavat (päivitetty 15.5. klo 10:10).

Kesältä 2020 on peruutettu seuraavat suurtapahtumat:

Peruutettuihin tilaisuuksiin ilmoittautuneiden ja matkajärjestelyitä tehneiden tulee olla yhteydessä siihen tahoon, missä ilmoittautuminen, majoitus tai muut matkajärjestelyt on tehty.

Saatat olla kiinnostunut

Esittelyssä

Tapahtumat

Esittelyssä

Näe ja koe

Esittelyssä

Syö ja juo