Koronaviruksen vaikutukset Tahkolla Q&A

Mitkä palvelut Tahkolla on auki?

Koronaviruksen vaikutukset Tahkolla Q&A

Monia Tahkolle suuntaavia askarruttaa miten rajoitukset koronaviruksen leviämisen estämiseksi sekä rajoitusten osittainen purkaminen näkyvät alueen palveluissa. Keräsimme tähän vastauksia eniten kysyttyihin kysymyksiin (päivitetty 26.5.2020 klo 11.43).

Take away -ravintolat Tahkolla

Tällähetkellä take awaynä palvelevat seuraavat ravintolat.

 • Ravintola Golden Resort
 • Ravintola Rehti & Pizzeria Onni
 • Ravintola El Monte
 • Ravintola Kaisla

Kesäkuussa avautuvat ravintolat

Tahkon ravintoloita avataan asteittain viranomaisohjeistuksia tarkasti noudattaen. Listaamme tähän kesäkuun alussa tai esimerkiksi juhannukselta avautuvia ravintoloita sitä mukaa, kun saamme toimijoilta vahvistuksia. Avaamisenkin jälkeen useimmat ravintolat myyvät ruokaa edelleen myös mukaan, joten voit valita ruokailetko ravintolassa, terassilla vai itse valitsemassasi paikassa.

 • Ravintola Golden Resort 1.6. alkaen
 • Ravintola Wanha Klubi 1.6. alkaen
 • Ravintola Kaisla 1.6. alkaen
 • Ravintola Rehti & Pizzeria Onni 3.6. alkaen
 • Ravintola El Monte 3.6. alkaen
 • Pub Karhu 4.6. alkaen
 • Pizza Breikki ja Hesburger Tahko 5.6. alkaen
 • Panorama Bar & Café 5.6. alkaen
 • Ravintola Riemu 11.6. alkaen
 • Rinneravintola Pehku 19.6. alkaen

Ruokaravintolat Tahkolla

Lisää suosikkiravintolasi reissuvihkoon ja palaa niihin aina kun on herkutteluhetken tarve.

Lue lisää

Perutut tapahtumat

Tahkolta on tällähetkellä peruttu seuraavat kesätapahtumat: Tupla vai Uitti kevätrevyy, Finnvitsit -Kullankimallus sekä Tahko Juhannus, Tahko MTB sekä IRONMAN Finland Kuopio-Tahko, jotka kaikki siirtyvät kesälle 2021  

Peruutettuihin tilaisuuksiin ilmoittautuneiden ja matkajärjestelyitä tehneiden tulee olla yhteydessä siihen tahoon, missä ilmoittautuminen, majoitus tai muut matkajärjestelyt on tehty.

Onko Tahko auki?

Kyllä, alue itsessään on auki ja majoitusta on saatavilla, joten mökkejä ja huoneistoja voi tiedustella aivan normaaliin tapaan – kysy myös pidempiä viipymiä alkaen viikosta jopa koko kesäksi.

Lähimmät avoinna olevat kaupat sijaitsevat Nilsiän keskustassa, noin 10km päässä Tahkolta. Molemmissa ruokakaupoissa on myös verkkokauppamahdollisuus ( noutopalvelu & kuljetus ).

Pääsiäisestä alkaen Tahkolla sulkeutuivat myös Break Sokos Hotel Tahko ( sekä Tahko Spa Hotellin päärakennus. Break Sokos Hotel Tahko avaa kesään 5.6. klo 09:00 ja Tahko Spa Hotel 1.6. klo 09:00.

Mitä tehdä Tahkolla toukokuussa?

Luonto ja sen upeat ulkoilumahdollisuudet ovat avoinna 24/7. Tahkon retkeilyreiteillä viihtyy päivän jos toisenkin ja esimerkiksi Tahkon portaat ovat jo käytössä. Golfin pelaajia hemmotellaan kolmella kentällä: Golden Resortin Lake & Forest -kentillä läpi toukokuun sekä 30.5. alkaen myös Tahkon keskustan Old Coursella.

Myös Tahko Spa Hotellin vieressä sijaitseva lähiliikuntapuisto on paljastunut lumen alta, joten pump track, frisbeegolf ja puiston muut seikkailut odottavat kävijöitään. Myös Tahko Farmin eläimet odottavat vierailijoita ja Farmi on avoinna joka päivä. Uudistunut SuperCorner Tahko avataan 9.6.2020 ja puistoon otetaan aluksi max. 50 seikkailijaa kerrallaan.

Lue myös:

Saatat olla kiinnostunut

Artikkelit
11.05.2020

Tahko Kids -kaikenlaista lapsille

Lomalle lasten kanssa? Tahko Kids kokoaa yhteen alueen lomavinkit perheille ja muille lasten kanssa liikkuville.

Aktiviteetit
Esittelyssä

Majoitus

Loman mukavin majoitus Muhkea tyyny takaa makoisat unet, mutta mukavaan majoitukseen kuuluu muutakin. Miellyttävän yöpymisen elementtejä ovat myös omaa mielenmaisemaa ja matkatoiveita vastaava ympäristö sekä hyvä palvelu ja tunnelma. Järvi-Suomen luonto on kauneimmillaan kaikkina vuodenaikoina ja valintasi mukaan tarjolla on iloista ihmisvilinää, toivottua tekemistä, hemmottelua, herkuttelua, kulttuuria, luonnon läheisyyttä tai omaa rauhaa. Löydä Kuopion, Tahkon … Continued

 
Esittelyssä

Golf

Luonnonkauniit savolaismaisemat ovat golfaajien mieleen – tarjolla on sopivasti elämyksiä, kesäistä silmäniloa sekä haasteita kaikentasoisille pelaajille.

 
Esittelyssä

Aktiviteetit

Järvi-Suomen alueella – Kuopiossa, Tahkolla kuin Savossa muutoinkin – riittää loputtomasti tekemistä kaikkina vuodenaikoina. Löydä seuraava seikkailusi!

 
Artikkelit
06.05.2020

Maastopyörien vuokraushinnasto Tahkolla

Tahkolla maastopyöriä voi vuokrata rinteiden juurella sijaitsevasta SkiMac Tirolista (vain kesäkaudella), Tahko Safareilta sekä Tahko Spa Hotellista.

Maastopyöräily
Paikat

Tahkon retkeilyreitit

Tahkon neljä eripituista rengasreittiä kiemurtelee vaihtelevissa maastoissa, upeissa maisemissa. Kesäreittejä on myös helppo yhdistellä mieleisekseen, jolloin valittavaksi tulee lopulta hyvin monenlaisia vaihtoehtoja.

Retkeily