Kuopion Musiikkikeskus sulkee ovensa yleisöltä 17.4.2020 saakka

Suomen hallituksen tekemän linjauksen mukaan ja Kuopion kaupungin perusturva- ja terveyslautakunnan 16.3.2020 tekemällä päätöksellä Kuopion Musiikkikeskus sulkeutuu yleisöltä 17.3.2020 alkaen perjantaihin 17.4.2020 saakka koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Kaikki Musiikkikeskuksen tapahtumat perutaan aikavälillä 16.3.2020- 17.3.2020.

Kuopion Musiikkikeskus pitää huolta asiakkaistaan ja kantaa vastuunsa siitä, että tapahtumat ovat yleisölle turvallisia. Parhaillaan selvitetään, mitkä loppukevään tilaisuuksista ja tapahtumista toteutetaan, mitkä peruuntuvat tai siirtyvät toteutettavaksi myöhempänä ajankohtana. Tapahtumasivuja sekä ajankohtaisia tietoja päivitetään sitä mukaa, kun tapahtumakohtaiset tiedot peruutuksista tai siirtämisistä tarkentuvat, mutta valitettavasti tämä ei kaikissa tapauksissa tapahdu nopeasti.

Lippujen takaisin lunastus

Kuopion Musiikkikeskuksesta, Kuopion kaupunginteatterista, Kuopio Infosta, Sokos Kuopion Sokos Kioskista tai R-kioskista lunastetuista lipuista voi hakea palautusta seuraavasti:

• Ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa
• Sähköpostitse osoitteessa musiikkikeskus@kuopio.fi
• Puhelimitse ma-pe klo 10-14 päivystysnumerossa 050 461 6357 (mpm / pvm)

Asiakkaita suositellaan ensisijaisesti vaihtamaan palautetut liput Kuopion Musiikkikeskuksen lahjakorttiin. Lippupalautuksia ei suoriteta käteisellä, vaan asiakkaan tilille, minkä vuoksi palautuslomakkeeseen pyydetään ilmoittamaan tilinumero. Kuopion kaupungin laskutusjärjestelmä edellyttää myös henkilötunnusta, jotta rahat saadaan palautettua oikealle henkilölle.

Liput voi myös palauttaa yhteystietoineen ja tilinumeroineen postitse osoitteeseen:
Kuopion Musiikkikeskus
Lipunmyynti
Kuopionlahdenkatu 23 C
70100 Kuopio

Kuoren voi myös toimittaa henkilökohtaisesti Kuopion Musiikkikeskukseen C-oven (Minna Canthin kadun puoleinen sisäänkäynti) luona olevasta postiluukusta.

Kuopion kaupunginorkesterin kevään 2020 konsertteihin pääsyliput lunastaneet asiakkaat voivat hakea palautusta lipun hinnasta tai vaihtaa lippunsa lahjakorttiin 3 kk kuluessa lipussa mainitusta esityspäivästä. Muiden tapahtumajärjestäjien kohdalla palautusten määräpäivät vaihtelevat tapahtumajärjestäjästä riippuen.

Kuopion kaupunginorkesterin kevään 2020 kausikorttiasiakkaille hyvitetään jäljellä olevat, kausikorttiin sisältyvät kausikonsertit (2.4. – 23.4. – 14.5.) lahjakorttina tai rahana. Kausikorttiasiakkaita pyydetään ottamaan yhteyttä joko sähköisellä lomakkeella, sähköpostitse musiikkikeskus@kuopio.fi tai soittamalla lipunmyynnin päivystysnumeroon 050 461 6357.

Palvelumaksuja ei palauteta eikä muita aiheutuneita kuluja korvata. Asiakkailta pyydetään ymmärrystä, että tilanteen erikoislaatuisuuden vuoksi palautusten käsittelyssä ja maksamisessa voi olla suuren määrän vuoksi viiveitä.

Lippupisteen verkkokauppa

Lippupisteen verkkokaupasta www.lippu.fi lunastetuista lipuista voi hakea korvausta tästä linkistä.

Liput voi myös palauttaa postitse yhteystietoineen ja tilinumeroineen osoitteeseen:
Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus
Kalevantie 2 (B-talo)
33100 Tampere

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja).

Lisätietoja Kuopion Musiikkikeskuksen verkkosivuilla >>