Tahko Juhannus julkisti suurimman osan esiintyjistään

Tahkolla järjestettävän, kolmipäiväisen juhannusfestarin artistikaarti on tänään täydentynyt lukuisilla kotimaisilla huippunimillä. Uusimpiin artistikiinnityksiin kuuluvat SANNI, Olavi Uusivirta, Elastinen, Jukka Poika & Band, Roope Salminen & Koirat, Petri Nygård, Kaija Koo, Kube sekä Atomirotta.  Festareilla esiintyvät myös aiemmin julkaistut Apulanta, Teflon Brothers, Gasellit sekä Abreu, joten jälleen kerran luvassa on timanttinen kattaus kotimaista musiikkia suomirockista rentoihin reggae -biitteihin sekä räpistä pirskahtelevaan poppiin.

Rakkauden Juhannukseksi tituleerattu festivaali järjestetään Tahkon matkailualueen sydämessä, Tahko Event Parkissa jo kuudetta kertaa. Viime vuonna juhannusta juhli kolmen päivän aikana yhteensä 14 000 kävijää. Tahko on ollut perinteinen juhannuksenviettokohde Pohjois-Savossa jo vuosien ajan ja kasvattaa vetovoimaisuuttaan vuosi vuodelta. ”Rento juhannusfestari sopii alueen tunnelmaan kuin nenä päähän”, kertoo Tahko Juhannuksen festivaalipäällikkö Allu Koskinen. ”Kävijätutkimustemme mukaan yksi suurimmista syistä käydä festareilla on kaveriporukka, ja kyllähän se niin on että hyvä seura kruunaa festarikokemuksen”, kertoo Koskinen ystävänpäivätunnelmissa.

Lipuista myynnissä on kolmen päivän ennakkoliput ( perus ja VIP ) sekä Tahko Juhannuksen majoituspaketit. Lippuja voi ostaa Tiketistä ja Lippupisteestä sekä Tahkon suurimmalta viihdeareenalta, Ravintola Piazzasta. Ennakkohintaiset liput ovat myynnissä 23.2.2020 saakka.

Päiväkohtaiset liput ja esiintyjäjaot julkaistaan 24.2.2020. Tämän jälkeen myyntiin tulevat myös yhden ja kahden päivän festivaaliliput, leirintäliput sekä bussilippu Kuopion keskustasta Tahkolle. Bussit kulkevat Kuopiosta Tahkolle joko torstaina tai perjantaina ja paluukyyti järjestetty festivaalin jälkeiselle sunnuntaille.

 

www.tahkojuhannus.fi