ideoita kesän virkistyspäiviin

Hupia ja hyötyä!

On aika suunnata katse kohti tulevaa kesää, johon Kuopio-Tahko alue tarjoaa laajan kattauksen erilaisia tapahtumia. Kesän viikonloput täyttyvät toinen toistaan houkuttelevimmista tapahtumista ja varsinkin kesäpäivien ja virkistysiltojen kauppa käy kuumana jo nyt. Kokosimme tähän parhaat tärpit unohtumattomiin elämyksiin juuri teidän porukallenne!

Kuopio Wine Festival Kuopion Matkustajasatamassa 25.6.-4.7.2020

Kuopio Wine Festival 25.6.-4.7.2020

Kuopio Wine Festivaleilla rokataan tänä kesänä entistäkin suuremmalla kotimaisten huippuartistien kattauksella! Samalla nautitaan maailmankuulun ranskalaisen keittiön herkkuja ja fantastisia viinejä ja samppanjoita. Festivaleilla juhlitaan nyt myös yksi päivä enemmän!

Kerää yhteen ystävät tai työporukka ja tule kesän parhaille festivaaleille omaan viinitupaan nauttimaan hyvästä ruoasta ja viinistä. Super-VIP-paketilla saat käyttöösi oman baarin, näkyvyyden lavalle sekä kolmen ruokalajin illallisen. Paketteja myynnissä rajoitetusti, joten toimi nopeasti!

Kuopio Tanssii ja Soin festivaaliviikko tuo tarjolle yli sata maksullista ja maksutonta esitystä, kurssia ja seminaaria sekä muuta ohjelmaa

Kuopio tanssii ja soi 10.-16.6.2020

Varaa paikat maailmanluokan elämyksiin! Kuopio Tanssii ja Soin festivaaliohjelmassa on rohkeutta ja särmää – uudenlaisia teoksia sekä jalkautumista myös uusiin esityspaikkoihin. Viikon aikana tarjolla on yli sata maksullista ja maksutonta esitystä, kurssia, seminaaria ja muuta ohjelmaa. Festivaalin ohjelma on uuden taiteellisen johtajan, Riku Lehtopolun ensimmäinen Kuopio Tanssii ja Soille.

Kuopion Musiikkikeskuksessa järjestettävät gaalat nostavat festivaalitunnelman kattoon! Uuden taiteellisen johtajan koostamaa iltaa tähdittävät mm. kotimainen Kinetic Orchestra, Daniel Proietto sekä IT Dansa.

Liput, VIP-liput sekä liput ryhmille >>

Upgreidaa festarielämyksesi seuraavalle levelille Kuopiorockin VIPissä. Toimi nopeasti, paikat myydään hetkessä!

Kuopiorock 30.7.-1.8.2020

Festareille astetta tyylikkäämmin! Kuopiorockin VIP tarjoaa yrityksille ja ryhmille loistavat puitteet rentoon kesäviikonlopun viettoon livemusiikin siivittämänä. Kuvankauniilla Väinölänniemellä järjestettävän festivaalin VIP -alue tarjoaa astetta paremman festarielämyksen – onnistuneen illan takaa herkullinen buffet -ruokailu, alueen oheispalvelut- ja ohjelmat, jouhevat ravintolapalvelut ja rempseä festaritunnelma. Lippuhankintojen kanssa ei kannata aikailla, sillä vuosi toisensa jälkeen suositut VIP -liput myydään loppuun jo ennakkoon!

Sunsets Kuopion VIP-alue tarjoaa mahdollisuuden paitsi hauskanpitoon, myös yritysten verkostoitumiseen rennoissa tunnelmissa.

Sunsets Kuopio 6.-8.8.2020

Sunsets Kuopio on Suomen suurin urheilun ja viihteen ilmaistapahtuma! Eri lajitapahtumat täyttävät koko Kuopion satama-alueen, jossa nähdään jälleen aiempia vuosia hienompi kattaus tekemistä, viihdettä ja artisteja.

Tapahtumasta täyden ilon saat irti ostamalla VIP-passisi jo nyt. Alueelle rakentuu satojen neliöiden VIP-teltta, oma katsomo, saunomismahdollisuudet, useita poreammeita sekä hieronta- ja kaunistautumispisteet. Lisäksi VIP-vieraat voi käydä ihastelemassa kaunista Kuopiota katujunan kyydissä, lähteä sisävesiristeilylle VIP-laivalla sekä nauttia maistuvasta ruoasta, jonka tarjoilee Nordic Gourmet.

Tahko MTB sopii erinomaisesti myös kaikenlaisille porukoille!

Tahko MTB 26.-28.6.2020

Tahko MTB on Suomen suurin maastopyöräilytapahtuma, jonka monipuolisista matkoista löytyy vaihtoehtoja aina 15 km:stä 240 km:iin. Aloittelijoille haastetta tuovat lyhyemmät matkat, jotka palkitsevat hyvän fiiliksen lisäksi myös muun muassa loppumatkasta, Tahkon huipulta Syvärin yli avautuvilla maisemilla. Kokeneemmat ketjunpyörittäjät pääsevät hakemaan rajojaan Savon haastavilla poluilla sekä mittaamaan kestävyyttään matkan pidentyessä. 60km:lla kilpaillaan myös joukkuekisassa, jossa porukan yhteishenki punnitaan. Katso matkat ja muu info tästä >>

Luonnon keskellä sijaitsevan Louhosareenan ravintolapalvelut nousevat tänä kesänä aivan uudelle tasolle. Varaa elämyspakettisi nyt!

Nilsiän Louhosareenan kesä

Upeaan kvartsikivilouhokseen rakennetulla Louhosareenalla nähdään ensi kesänä kaksi erityisen mielenkiintoista esitystä. UIT-twistillä höystetty Kaunis Veera tarjoaa kesäelämyksiä 1.-12.7. ja UIT:n revyy Kupla vai Uitti viihdyttää vierailullaan 31.7.-2.8.2020. Maksimoi mukavuus elämyspaketilla, johon sisältyy liput, ruokailu uudella Ravintola Louhoksella sekä kurkistus kulissien taakse – varaa omasi pian!

 

 

Kuopio Convention Bureau Oy tarjoaa maksutonta asiantuntija-apua kokousten ja kongressien järjestäjille. Avullamme löydät tilaisuuteesi parhaiten soveltuvat tilat ja palveluntarjoajat, mieleenpainuvat oheisohjelmat sekä alueen markkinointimateriaalit.

Kuopio Convention Bureaun tehtävänä on helpottaa kokous- ja kongressijärjestäjien työtä. Sinä voit keskittyä ohjelman sisällön rakentamiseen ja puhujavalintoihin, me ideoimme ja etsimme sinulle tarvitsemasi palveluntarjoajat. Kuopio Convention Bureaun kumppaniyrityksiä on lähes 40, ja paikalliset kumppanimme tarjoavat laadukasta palvelua rautaisella kokemuksella.

Voimmeko olla avuksi? Otathan yhteyttä: kcb(at)kuopiotahko.fi

Kokous Järvi-Suomen pääkaupungissa >>