Kokoustilavaraukset kätevästi netistä

Break Sokos Hotel Tahkon kokoustilavaraukset netistä

Break Sokos Hotel Tahko on ensimmäinen kohde Tahkolla, josta kokoustilat saa varattua kätevästi netin kautta. Tammikuun alusta avattu Sokos Hotellien tilakauppa mahdollistaa kokoustilavarausten tekemisen helposti netin kautta, näin myös asiakkaan on helpompi vertailla vaihtoehtoja ja löytää paras tila omalle tilaisuudelleen.

”Uskomme, että tämän päivän varaaja haluaa vertailla vaihtoehtoja itsenäisesti ja on tottunut tekemään ostoksia verkossa”, kertoo hotellinjohtaja Anna Hämäläinen.

Millainen kokous – sellainen tila

Break Sokos Hotel Tahkolta löytyy 7 eri kokoista tilaa kaikkiin tarpeisiin, jotka soveltuvat pienistä lounastapaamisista aina 200 henkilön seminaaripäiviin.

”Kokoustiloistamme löytyy Tahkon monipuolisin valikoima. Tilojen koot vaihtelevat 10-hengen tiloista jopa 200 henkilön tilaan. Inspiroivia kokouksia varten meiltä löytyy myös luova kokoustila, josta avautuu upeat maisemat Tahkon rinteille”, kertoo Anna Hämäläinen.

Yhdessäoloa ja hauskanpitoa

Break Sokos Hotel Tahkon kokoustilat sijaitsevat vain muutaman askeleen päässä Tahkon lukuisista aktiviteeteista. Kokouksen oheen on helppo yhdistää rentouttava tauko luonnon helmassa tai jokin virkistävä aktiviteetti. Miltä kuulostaisi vaikka e-bike retki tai vauhdikas Ice Karting -ajo kokouksen päätteeksi?

Break Sokos Hotel Tahko tilavaraus >>