Tahkon laduista avoinna 10,7km

Tahko-Nilsiä välinen valaistu latu on nyt auki

Viimeöinen lumisade mahdollisti Tahkon ja Nilsiän välisen valaistun ladun avaamisen juuri sopivasti talvikauden avajaisviikonlopun alla. Samalla poistui myös ensilumenladun maksullisuus.

Avoinna on nyt siten 10,7km erinomaisessa kunnossa olevaa latua, joka on hiihdettävissä niin vapaalla kuin perinteiselläkin. Tahkolta Golden Resortin kautta Nilsiän Simolaan ja edelleen Halssille saakka avattu latu on valaistu aamuhämärällä sekä illalla noin klo 22:15 saakka. Hiihtäjiä on nähty myös muilla, ei valaistuilla laduilla, joissa pohjatöitä on tehty viikon mittaan. Muilla kuin nyt virallisesti avatulla latuosuudella hiihtäviä pyydetään noudattamaan varovaisuutta mutta talven hiihtokausi voidaan nyt julistaa avatuksi!

Tahkon latujen avaustilannetta voi seurata parhaiten osoitteessa www.tahkonreittipooli.fi ja latuja avattaneen nyt joulua kohti koko ajan lisää.

 

Lue lisää maastohiihdosta Tahkolla, Kuopiossa ja koko Savossa