Uutta Tahkolla!

SkiMac Tahkon uusi järjestelmä tekee välineiden vuokraamisesta entistä helpompaa

SkiMac Tahkon uusi järjestelmä tekee välineiden vuokraamisen entistä sujuvammaksi ja jatkossa välineet voi varata suoraan verkosta. Vuokraamo panostaa nyt erityisesti myös turvallisuuteen tarjoamalla jokaisen pakettiin kypärän veloituksetta. SkiMac Tahko palvelee ensi kauden yhdessä toimipisteessä, täysin uudistuneessa Tirolissa, päähissilinjan juurella.

Uusi järjestelmä nopeuttaa toimintaa monin tavoin

Vanhat, käsin täytettävät vuokrauslomakkeet voi nyt unohtaa, sillä omien tietojen täyttäminen ja vuokravälineiden valinta hoituu kätevästi suoraan verkossa. Välineet voi varata etukäteen vaikka omalta kotisohvalta, autosta tai aamiaispöydästä, mutta luonnollisesti tietojen täyttäminen onnistuu myös vuokraamossa olevilta tablet -laitteilta. Talven vuokravalikoimassa on tuttuun tapaan laadukkaat aikuisten ja lasten laskettelu- ja lumilautailuvälineet, telemark -välineet sekä murtomaasukset perinteiselle ja vapaalle hiihtotavalle. SkiMac Tirolista vuokraat myös lumikengät, opetusvaljaat, kypärät, pulkat sekä ahkiot ja vuokraamon yhteydessä olevasta shopista löydät kaiken muun tarvitsemasi ulkoiluun ja vapaa-aikaan. SkiMac Tirol on myös Fischerin testikeskus, joten uusia suksia ja kausikohtaisia erikoismalleja on mahdollista testata lähes koska tahansa. Kauden mittaan vuokraamossa järjestetään lisäksi erityisiä testipäiviä.

Espoolaisen Rentle Oy:n toimittama järjestelmä toimii erinomaisen hyvin myös ryhmille, joten seurojen, yritysryhmien, koululaisten ja muiden ryhmien yhteyshenkilöt voivat hallinnoida kaikkien mukana olevien tietoja yhdestä paikasta. Isompien ryhmien tulee ensin olla yhteydessä vuokraamoon, josta yhteyshenkilöille lähetetään ryhmäkohtainen koodi. Talven ryhmämatkoja varten yhteyttä voi ottaa esimerkiksi sähköpostitse tahkopro(at)skimac.com tai puh. 017 4648 175.

SkiMac Tahkon uusi vuokrausjärjestelmä toimii missä tahansa.
Välinevuokrauksen hitaimman osion voi nyt hoitaa missä tahansa.

Uudistunut vuokraamo toimii rinteiden juurella

Tähän saakka SkiMac on toiminut Tahkolla kahdessa erillisessä toimipaikassa. Nyt toiminnot on yhdistetty yhteen paikkaan, eli Tahkon päähissilinjan juurella, sillan rinteiden puoleisessa päässä toimivaan SkiMac Tiroliin. Samassa yhteydessä toimii edelleen myös Tahkonrinteiden Hiihtokoulun toimisto ja -lipunmyyntipiste sekä SkiMac Huolto. Uudistunut, mittavan remontin kokenut Tirol avattiin osittain jo syksyllä 2019, mutta virallisia avajaisia juhlitaan Tahkon talvikauden avajaisten yhteydessä, lauantaina 7.12.2019 klo 14-16. Tuolloin luvassa on mm. maahantuojien esittelyjä, huipputarjouksia sekä yläkerran ravintolassa myös letkeää after ski -tunnelmaa Hovimuusikko Ilkan säestämänä.

Marraskuussa SkiMac Tirol palvelee pääosin lauantaisin klo 10-16, mutta asiakkaita palvellaan aina kun ovi on auki ja joku paikalla. Rinteiden avauduttua SkiMac on avoinna joka päivä niin shopin, vuokraamon kuin huollonkin osalta. Talvikauden alun lähestyessä omat välineet kannattaa huollattaa kuntoon ajoissa, jolloin laskukaudesta pääsee nauttimaan viimeisen päälle huippuunsa viritetyillä ja ennenkaikkea turvallisilla välineillä.

Kypärä sisältyy jatkossa kaikkiin paketteihin

Suomalaiset ovat hyvin omaksuneet kypärän käytön rinteessä, mutta asiaa vieläkin enemmän edistääkseen SkiMac Tahko tarjoaa kaikkiin vuokrattaviin paketteihin kypärän kaupan päälle. Sopivan kokoinen kypärä löytyy varmasti jokaiseen päähän!

Lisätietoja:

Lue myös:

Löydä mukavin majoitus ja parhaat palvelut >>