Kartanon joulu

Koivumäen Kartanon aito joulu

Muistatko ajan, kun vuoden tärkein juhla oli taatusti kuusen tuoksuinen, joulunpunainen ja tupa tunnelmaa täynnä? Notkuvat herkkupöydät kutsuivat kokoontumaan yhteen ja iloa riitti kynttilänvalossa pitkälle iltaan ja usein jopa myöhään yöhön. Olkikoristein, kirjailluin liinoin, tähdin ja havuin koristellun tuvan täyttivät vuoroin iloinen puheenporina, vuoroin kauneimmat joulunajan laulut. Tuon menneiden vuosikymmenten takaisen tunnelman tavoitat yhä tänäkin päivänä Koivumäen Kartanossa.

Aloita todellinen joulu Kuopion kuuluisimpien jouluherkkujen äärellä Kartanon joululounaalla, joka tarjoillaan 25.11.–22.12.2019 maanantaista perjantaihin klo 11-14. Yli 15 erilaista jouluherkkua sisältävä kokonaisuus on jokaisen joulunystävän koettava ainakin kerran vuodessa. 1.11.–31.12.2019 iltaisin ja viikonloppuisin ryhmille on tarjolla myös Kartanon runsaampi joulupöytä, jonka kruunaavat lempeät löylyt puulämmitteisessä saunassa.

Tervetuloa Koivumäen Kartanoon rentoutumaan, nauttimaan ja viihtymään aidon joulutunnelman äärellä!
Lisätietoa sekä pöytä- ja saunavaraukset osoitteessa koivumaenkartano.fi

Muista myös perinteinen Christmas Jazz-konsertti ja illallinen Koivumäen Kartanolla perjantaina 20.12.2019 klo 18. Kuudetta kertaa järjestettävässä jouluisessa jazz-konsertissa pääset nauttimaan ruokailun ja elävän musiikin täydellisestä yhdistelmästä.

 

 

 

Etusivulle >>