Steve ´n´ Seagulls Rauhalahdessa

Steve ´n´Seagulls Kylpylähotelli Rauhalahden sadonkorjuujuhlassa

Kylpylähotelli Rauhalahdessa juhlitaan kekrikekkereitä lauantaina 2.11.2019 sadonkorjuubuffetin sekä iloisen ohjelman kera. Kekripidot huipentaa suomalainen, huippusuosittu country-yhtye Steve ´n´ Seagulls. Kekri on suomalainen sadonkorjuujuhla, jolloin herkutellaan uuden sadon antimilla ja irrottaudutaan arjesta.

Herkullinen kekribuffet on katettuna klo 17-21. Buffet sisältää runsaan syksyisen salaatti- ja alkuruokapöydän, pääruokana nautiskellaan mm. perinteisiin kekriruokiin kuuluvaa lammasta ja ihania jälkiruokaherkkuja kotimaisista metsän ja puutarhan herkuista.

Viikonloppu täynnä viihdettä

Kekriin kuuluu myös ilonpito ja kunnon irrottelu. Siitä Rauhalahden kekrikekkereissä vastaa Steve ’n’ Seagulls. Steve ’n’ Seagulls on kansanmusiikkia, metallia ja rockia sujuvasti yhdistelevä viisikko, joka esittää myös bluegrass-versioita tunnetuista hard rock- ja metallikappaleista. Rauhalahdessa Steve ’n’ Seagulls nähdään nyt ensimmäistä kertaa. Kekriviikonlopun vieton voi Kylpylähotelli Rauhalahdessa aloittaa jo perjantaina 1.11. Teflon Brothersien seurassa. Steve ´n´ Seagulls sekä Teflon Brothers nähdään molemmat Rauhalahdessa nyt ensimmäistä kertaa.

”On mahtavaa päästä rakentamaan tällainen riemukas koko viikonlopun tapahtuma hyvän ruuan ja upeiden keikkojen ympärille”, iloitsee ravintolapäällikkö Juha Tirkkonen. ”Kokonaisvaltaisten elämysten tarjoaminen on meille sydämen asia, ja tämänkin viikonloppupaketin voi varata kohtuuhinnalla.”

Kylpylähotelli Rauhalahti
Kekribuffet  2.11. klo 17-21 | Hinta 39 € / henkilö.
Kekribuffet ja Steve ’n’ Seagulls -keikka yhteensä 58 € / henkilö.
Keikkaliput (ovelta 25€, ennakko 19€ + pvm):
1.11. Teflon Brothers
2.11. Steve ´n´ Seagulls

Ruokailuvaraukset ja majoituspaketit Rauhalahden myyntipalvelusta p. 030 608 30 | myynti@rauhalahti.fi

Kekrikekkerit Rauhalahdessa 2.11.2019 >>