Nuorten ilmaistapahtuma valtaa kaupunginteatterin syyslomalla

STAGE valtaa syyslomalla Kuopion kaupunginteatterin

Kuopion kaupunginteatterilla järjestetään syyslomalla maksuton STAGE-tapahtuma 7.-9.-luokkalaisille. Tapahtuma alkaa tiistaina 15.10. klo 15:30 STAGE-etkoilla, jossa opetellaan leffan tekoa näyttelijä Karri Lämpsän johdolla. Etkoilla nuoret pääsevät käsikirjoittamaan, näyttelemään sekä kuvaamaan itse ideoimiaan kohtauksia Minna-näyttämöllä.

Etkojen jälkeen klo 18 alkavat illan nonstop STAGE-pisteet. Eri pisteissä voi kokeilla sirkusta kuopionsirkuslaisten kanssa, sovittaa rooliasuja ja rakentaa omia roolihahmoja, opetella maskeerausta ja harjoitella yliluonnollista POE-hahmoimproilua Tanssiteatteri Minimin kanssa tai kurkistaa teatterin kulisseihin ja nähdä, mitä kaikkea esiripun takana on. STAFE-tapahtuma huipentuu noin klo 20 alkavaan leffapajan sekä POE-hahmoimproilun ensi-iltaan, joka päättyy noin klo 20.30.

STAGE-tapahtuma

  • klo 15.30-18 Etkot – Leffapaja näyttelijä Karri Lämpsän johdolla
  • klo 18-20 Nonstop STAGE-pisteet
  • klo 20 Leffapajan ja POE-pajan ensi-ilta
  • Yhteistyössä Kuopion kaupunginteatteri, Tanssiteatteri Minimi ja Kuopion Sirkus.

www.kuopionkaupunginteatteri.fi