Ravintolamestarit vastaamaan Ohjelmaravintola Maximin ravintolatoimesta

Ravintolamestarit yhteistyöhön Ohjelmaravintola Maximin kanssa

Uusi Maxim Oy on tehnyt Ohjelmaravintola Maximin ravintolatoimesta partnerointisopimuksen Ravintolamestarit Oy:n kanssa. Ravintolamestarit tulee jatkossa vastaamaan Maximin ravintolatoiminnoista Uusi Maxim Oy:n keskittyessä ohjelmatoimintaan. Lupa-asioiden selvittyä Ravintolamestarit tulevat vastaamaan jo tulevan pikkujoulukauden tarjoiluista.

Ohjelmaravintola Maximissa järjestetään konsertteja, klubikeikkoja, stand-up esityksiä sekä komediallisia teatteriesityksiä. Viime kauden aikana ravintola otti ohjelmistoonsa mys jazzia, folkia sekä klassista musiikkia. Tilaisuuksiin voi tilata etukäteen ruokailupaketteja. Maxim on myös erittäin suosittu paikka erilaisten yksityis- ja yritystilaisuuksien järjestämiseen.

Ohjelmaravintola Maximin ravintolatoiminnoista haluttiin vastaamaan tasokas, kokenut ja tunnettu partneri, eli Ravintolamestarit Oy. Ravintolamestareiden ravintoloita Kuopiossa ovat mm. Isä Camillo, Musta Lammas sekä Kuopion Klubi.

 

Ravintolamestarit – innovatiivinen ja korkeatasoinen toimija

”Tämä on meille luontainen yhteistyö. Viime vuosina olemme tehneet runsaasti ohjelmallisia ravintolatuotantoja, esimerkiksi Ruokateatterin kanssa sekä tuottaneet Mustassa Lampaassa huippusuosittuja Mysteerinäytelmiä. Ohjelmalliselle ravintolaelämykselle on vahva ja edelleen nouseva kysyntä. Toisaalta Pannuhuone Gust. Ranin on suosittu keikkapaikka, mutta seinät ovat tulleet nopeasti vastaan, vaikka tarjontaa ja kysyntää olisi isommillekin keikkapaikoille. Myös yritysten tilaisuuksille ja kokouksille nykyiset tilamme eivät aina riitä. Yhteistyö Maximin kanssa tukee kaikkia näitä toimintoja”, perustelee Ravintolamestarit Oy:n toimitusjohtaja Eeva Mertanen.

”Maximin ruokatuotteesta tulee vastaamaan Kuopion Klubin keittiö. Jatkossa kehitämme yhdessä Maximin kanssa erityisesti Show & Dinner -tyyppisiä kokonaisuuksia. Juomatuote tuodaan paikalliseksi ja siinä huomioidaan ohjelmaravintolan erityinen tunnelma. Herkullista ja helposti lähestyttävää ruokaa tuodaan laajemmin saatavaksi mm. Maximin napostelulautasen muodossa.” Mertanen jatkaa.

”Meillä oli ennestään Maximissa Suomen paras sali, niin esiintyjien kuin yleisön mielestä ja Suomen parhaat esiintyjät. Nyt meillä on partnerina alueen laadukkain ravintolatoimija”, kertoo Uusi Maxim Oy:n hallituksen pj. Timo Kärkkäinen. Kärkkäinen on myös Helsingissä toimivan Uuden Iloisen Teatterin (UIT) johtaja. ”Olen UIT:ssa tottunut valitsemaan vain parasta ja olemme erittäin onnellisia, että alueen innovatiivisin ja korkeatasoisin toimija, Ravintolamestarit, halusi partneriksemme”, iloitsee Kärkkäinen.

 

Ravintolamestarit - Kuopion maukkain ravintolaelämys