Kuopio Wine Festival laajenee kahdelle viikolle

Ensi kesän Viinijuhlilla huudetaan Vive la France! Festivaali kerää Kuopion sataman alueelle vuosittain noin 35 000 hyvän juoman, ruuan ja musiikin ystävää ja tulevana kesänä juhlinta laajeneekin jo kahden viikon ajalle.  Kuopio Wine Festival järjestetään 25.6.-4.7.2020.

Erityisesti tulevana kesänä Kuopio Wine Festival on hyvien viinien ja ruoan ystävien varma valinta, sillä tapahtumassa tarjoillaan maailmankuulun ranskalaisen keittiön makupareina fantastisia ranskalaisia viinejä ja samppanjoita. Ranska on onnistunut säilyttämään arvostetun asemansa maailman toiseksi eniten viiniä tuottavana maana vuosikymmenestä toiseen, vaikka uuden maailman viinit ovatkin kasvattaneet suosiotaan ympäri maailmaa.

Ensimmäinen artisti julki

Kesän 2020 Kuopio Wine Festivalin ensimmäinen artistijulkaisu on perjantaina 26.6. esiintyvä suomalaisen rockin klassikko Tehosekoitin. Keikkalavoille kaivatun yhtyeen biisikokoelmasta löytyvät tutut, tarttuvat hitit kuten Kaikki nuoret tyypit, Asfaltti polttaa, Maailma on sun ja Hetken tie on kevyt. Ennakkolippujen myynti on käynnistynyt tänään 4.10.2019 klo 9.00 osoitteessa ticketmaster.fi ja samana iltana lavalla nähdään tuttuun tapaan myös toinen kotimainen huippuartisti. Viinijuhlien muut esiintyjät julkaistaan alkuvuodesta 2020.

Musiikkia, ruokaa, juomaa ja mukavaa seuraa – mitäpäs sitä muuta voisi toivoa?

Kuopio Wine Festival järjestetään vuonna 2020 jo 24. kerran. Ensin juhlitaan torstaista lauantaihin 25.–27.6.2020 ja seuraavalla viikolla tiistaista lauantaihin 30.6.–4.7.2020. Varattavissa ovat jo myös viime kesänä suosion saavuttaneet Super-VIP -paketit sekä perinteiset, ryhmien suosiossa olevat viinituvat. Super-VIP ja viinitupien tiedustelut Kuopio Wine Festivalin myynnistä puh. 010 762 9506 tai kuopio.winefestival@sok.fi.

Rakastu ranskalaisiin viineihin ja samppanjoihin sekä hienostuneen herkulliseen ranskalaiseen keittiöön – Kuopiossa kesällä 2020!

 

www.kuopiowinefestival.fi