Katti Matikainen & Nakkirakki

Katti Matikainen ja Nakkirakki seikkailevat Kuopion Musiikkikeskuksessa

Torstaina 24.10. klo 18 koko perhe pääsee nauttimaan vauhdikkaista seikkailuista ja sinfoniaorkesterin soitosta, kun Kuopion kaupunginorkesterin kanssa Kuopion Musiikkikeskuksen estradille säntäävät Katti Matikainen ja Nakkirakki. Nämä Pikku Kakkosesta tutut kaverukset selvittävät konsertissa, mistä musiikissa on kyse.

MUSII-KISSA!-konsertissa yleisö pääsee pohtimaan yhdessä Katti Matikaisen ja Nakkirakin kanssa, tarvitaanko musiikkiin muuta kuin soittimia ja korvat, ja voiko soitto tuntua vatsassa asti. Nämä tutut kaverukset tempaavat setvimisseikkailuun niin kapellimestari Jukka Myllyksen, Kuopion kaupunginorkesterin kuin yleisönkin. Vauhdikkaassa konsertissa kellutaan ääniaalloilla, ahmitaan musiikkia ja liikautellaan tunteita soiton ja laulun voimin. Konserttiin ei ole ikärajaa ja sen kesto on noin 45 minuuttia, väliaikaa ei ole. Konsertista nähdään myös päiväkotiesitys samana torstaina 24.10. klo 10.

Konsertissa vuorottevat humoristinen dialogi ja kiehtova musiikki, kuten sävelet mm. Georges Bizét´n Habanerasta, Nikolai Rimski-Korsakovin Kimalaisen lennosta, Jacques Offenbachin Can Canista ja Richard Straussin Also sprach Zarahustrasta. Tekijöiden aiempi yhteinen lastenkonsertti Katti konsertissa on täyttänyt salit useilla paikkakunnilla ja saanut yleisöltä riemastunutta palautetta.

Liput ja lisätietoja >>