RAUHALAHDEN ISKELMÄFESTARIT 27-28.9.2019

Kuopiossa suuri tanssi- ja iskelmämusiikkitapahtuma

Rauhalahden Iskelmäfestarit järjestetään jo toisen kerran perjantaista lauantaihin, 27.-28. syyskuuta. Kyseessä on kaksipäiväinen musiikkimaraton tanssi- ja iskelmämusiikin ystäville. Suuren suosion saavuttanut tapahtuma keräsi viime vuonna kahtena iltana yhteensä 1 300 kävijää. Tänä vuonna kävijöitä odotetaan saman verran. Festivaalin ideana on kehittää Kuopion seudulla ympärivuotista tanssi- ja iskelmäkulttuuria ja tarjota yhdellä kertaa useamman tähtiesiintyjän kattaus musiikin ystäville.

Alueen johtavana viihde- ja tanssitalona tarjoamme mielellämme korkealaatuista ohjelmaa ja tapahtumia sekä pidämme yllä kotimaista tanssikulttuuria. Suuri viihtyisä tapahtuma tanssi- ja iskelmämusiikista kiinnostuneille vetää varmasti paikalle väkeä yli maakuntarajojen”, kertoo Juha Tirkkonen, Kylpylähotelli Rauhalahden ravintolapäällikkö. – Tapahtumaan on tarjolla myös kahden päivän lippupaketteja sekä majoituspaketteja.

Suvi Karjula - Rauhalahden Iskelmäfestarit
Tanssikansaa Iskelmäfestareilla viihdyttää myös Suvi Karjula ja In the Mood -yhtye.

Iskelmämusiikin huippuja, viihdyttäjien aatelia sekä tanssikursseja

Iskelmäfestareiden pääesiintyjinä nähdään perjantaina iskelmämusiikin huiput Teemu Roivainen & Energia sekä Yölintu. Lauantaina lavalle nousee myös ehdotonta viihdyttäjien aatelia; Sinitaivas-yhtye sekä tanssikansaa monilla huikeilla tulkinnoillaan koskettanut Suvi Karjula ja In the Mood -yhtye. Tanssia Iskelmäfestareilla on tauotta kolmella parketilla, sillä bändien ja artistien lisäksi DJ Anna ja DJ Ismo soittavat salsaa, lattareita ja parhaimpia tanssihittejä. Yleisö pääsee estradille myös karaoketanssien myötä. Tapahtuman aikana järjestetään myös lisäksi Tanssikoulu Wision tanssileiri tanssikursseineen sekä tanssikenkien, -mekkojen ja korujen myyntiä.

Koko tapahtuman ajan jossain päin taloa tapahtuu, joko elävän musiikin siivittämänä tai dj-vetoisesti, parhaimmillaan jopa kolmella parketilla yhtä aikaa. Mukana on myös tanssinopetusta, sekä alkeita että edistyneemmille tarkoitettuja kursseja. Monet tanssin harrastajat haluavat myös harjoittaa ja parantaa nykyisiä taitojaan”, jatkaa Tirkkonen. ”Kesälavakauden jälkeenkin jatkuu talossamme koko talvikauden ajan tanssilavoilta tuttu tunnelma, mutta erityisesti tämän syystapahtuman myötä tanssiparketillakin viihtyville halutaan tarjota ainutlaatuinen minifestivaali”, Tirkkonen jatkaa.

 

Rauhalahti Iskelmäfestarit

Pe-la 27.-28.9.2019
Kylpylähotelli Rauhalahti
Liput lippu.fi ja Rauhalahti.

Tutustu Iskelmäfestareiden ohjelmaan ja majoituspaketteihin!