Joogakonsertti Kuopion Musiikkikeskuksessa

Lauantaina 28.9. klo 15 Kuopion Musiikkikeskuksessa voi rauhoittua livemusiikin ja joogan parissa. Kuopion kaupunginorkesterin joogakonsertissa kamarimusiikkisalin lavalla esiintyvät KallaKvartetti ja joogaopettaja Eeva Toivola. Lähes loppuunmyydyssä konsertissa yleisö voi rentoutua rauhallisen musiikin parissa lattia- tai tuolipaikalla.

Konsertissa yleisöllä on mahdollisuus kuunnella omaa kehoa ja ajatuksia sekä rentoutumalla vapauttaa jännitteitä kehosta ja mielestä. Livemusiikki tarjoaa joogalle lempeän taustan, johon voi uppoutua. KallaKvartetti esittää joogatunnin aikana mm. Philip Glassin rauhallista ja rentouttavaa musiikkia. Kvartetissa soittavat Päivi Väisänen / huilu, Elisabeth St-Cyr / viulu, Mikko Väisänen / alttoviulu ja Peter Gospodinov / sello.

Yleisöä pyydetään ottamaan mukaan oma joogamatto tai retkialusta sekä pukeutumaan rentoon ja riittävän lämpimään vaatetukseen. Joogakonserttiin tullakseen ei tarvitse olla aiempaa kokemusta. Lattiapaikkojen lisäksi konsertissa on myös muutamia tuolipaikkoja, joten paikan päälle voi tulla kuuntelmaan konserttia ja esimerkiksi meditoimaan sekä keskittyä omiin mielenmaisemiin livemusiikin mukana. Konsertin kesto on noin tunti ja se järjestetään yhteistyössä Liikunta- ja fysiostudio Tempon kanssa.

Liput ja lisätietoja >>