BugFest 9.11.2019

BugFest kerää suomirapin huippunimet Vesileppikseen marraskuussa

Leppävirran Vesileppis Areenalla, lauantaina 9.11.2019 järjestettävä BugFest suomirap-tapahtuma kerää yhteen genren huippunimet ja suurimmat lupaukset. Areenan lavalle nousevat Gettomasa, Cledos, Yksi Totuus, Tuomas Kauhanen sekä Arttu Lindeman.

”Tämän kokoluokan suomirap-tapahtumaa ei ole aiemmin Savossa järjestetty. Odotamme paikalle ainakin tuhatta nuorta. Areenalle nousee kaksi aluetta, joista toisessa on anniskelua ja toiseen pääsevät kaikki 13 ikävuodesta ylöspäin”, sanoo tapahtuman järjestäjä, Timba Oy:n toimitusjohtaja Timo Pelkonen.

Vuoden 2012 freestylerapin Suomen mestari Gettomasa on julkaissut kaksi kriitikoiden ylistämää sooloalbumia, joista uusin, Diplomaatti (2019), nousikin albumilistan ykköseksi. Rumba-lehti tituleerasi räppäriä Suomen 2Packsi.

Cledosta puolestaan pidetään tämän hetken suosituimpana nuorena räppärinä ja sukupolvensa äänenä. Hänet valittiin Vuoden tulokas -ehdokkaaksi viime vuoden Emma-gaalassa.

Yksi Totuus on virolaissyntyisen Mäkin ja DJ Takapotkun vuonna 2017 perustama rapduo. Nostalgishumoristinen bilerapkaksikko on kerännyt miljoonia kuunteluita Vielä kerran -EP:nsä kappaleilla ja perinteikkäiden popartistien, kuten Dannyn, Tommi Läntisen, Frederikin ja Matti Nykäsen kanssa julkaistuilla singleillä.

Tubettajatähtenä kuuluisuuteen noussut Arttu Lindeman möi platinaa Offline-albumillaan (2017) ja on valloittanut ykkössijan useilla singleillään. Lindeman myös voitti Vuoden artisti -Emman vuonna 2016.

Pitkän linjan rap-artisti Tuomas Kauhasen ura alkoi 2000-luvun alussa Näkökulma-yhtyeen kanssa. Kauhanen on julkaissut kaksi sooloalbumia ja yhden EP:n. Kauhasen Enkeli-single voitti Suomen virallisen kesähitin tittelin vuonna 2013.

BugFest järjestetään Vesileppis Areenalla 9.11.2019 klo 19–02. Tapahtumassa on K13 ja K18 -alueet ja lipunmyynti on jo käynnistynyt. Ennakkolipun hinta 39 € ja niitä on myynnissä Tiketissä ja Vesileppis Areenan keilahallilla. Tapahtumapäivänä lipun hinta ovelta on 49 € ja niitä voi olla tarjolla vain rajoitettu määrä.

Lisätietoja ja majoituspaketit osoitteessa www.vesileppis.fi