Tahko Cruising Party täydentää Tahkon kesätapahtumien kirjoa

Tahkon kesän tapahtumakalenteri täydentyy ensi heinäkuun alussa uudella harrasteajoneuvotapahtumalla, jonka järjestävät yhteistyössä Finnish Hot Rod Association (FHRA ry ), Break Sokos Hotel Tahko sekä paikallinen yhdistys Blast Garage ry. 

Viikonloppuna 3.-4.7.2020  järjestettävästä tapahtumasta tulee järjestäjien mukaan kokonaisuus, joka muovautuu niin kävijöiden kuin kalustonkin mukaan. Mukaan voi osallistua omalla silmäterällään cruisailemaan, kaveriporukalla juhlimaan tai koko perheen kanssa viihtymään – ohjelmaa on tarjolla kaikille!

”Tahko on sijaintinsa puolesta todella keskeisellä paikalla ja olemme innoissamme päästessämme mukaan järjestämään tapahtumaa”, kertoo Julia Sivén FHRA ry:stä. ”Haluamme tuoda Tahko Cruising Partyn alueelle uudenlaisena tapahtumana, jossa yhdistyy cruising -perinteen vapaus liikkua ja ajella omalla kulkupelillä sekä Tahkon vauhdikkaaseen viikonloppuun mielenkiintoisten ajoneuvojen parissa osallistuminen. Tapahtuman autogenreä ei rajata sen tarkemmin, vaan toivomme innostavamme mukaan kaikenlaiset autoharrastajat ympäri Suomen. Löytyy tallistasi sitten kauniisti kehräävä V8 SS Camaro tai madallettu karvanopin varusteltu E36 Bemari – olet lämpimästi tervetullut tapahtumaamme!”, Sivén jatkaa.

FHRA ry järjestää autotapahtumia pääosin Etelä-Suomessa, muun muassa American Car Shown.

Tahko Cruising Party kutsuu ajoneuvoharrastajia kaikista ilmansuunnista.

”Tapahtuma on mukava lisä kesän tapahtumien joukkoon ja tällaiselle on myös ollut kysyntää jo pidemmän aikaa. Tahkolla on hienot olosuhteet järjestää hyvin monenlaisia tapahtumia ja on riemastuttavaa saada tänne muutama uusi tapahtuma joka vuosi”, iloitsee Break Sokos Hotel Tahkon Anna Hämäläinen.

Cruisingin ja mielenkiintoisten ajoneuvojen lisäksi tarjolla on kaikille avointa ohjelmaa, iltabileet Piazzassa sekä rentoa tunnelmaa upeissa puitteissa. Tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin, joten merkkaa tapahtuma kalenteriisi ja ota 30.8.2019 avattava tapahtuman Facebook-sivu seurantaan.

”Haluamme juuri sinut paikalle tekemään Tahko Cruising Party:stä ainutlaatuinen autotapahtuman loistavalla meiningillä ja juhlatunnelmalla!”, vinkkaa Sivén.

Tahko Cruising Party on Facebook >>