Saana monipuolistaa palvelujaan

Saana monipuolistaa palvelujaan

Vappuna toimintansa aloittaneella Matkailukeskus Kuopion Saanalla on pian takanaan neljä toiminnantäyteistä kuukautta. Saana on löytänyt asiakkaansa hyvin, huolimatta varsin epävakaasta ja viileästä kesästä. Nyt Saanassa ollaan kuitenkin käännetty katse tulevaan syksyyn ja talveen.

Saanan syksy

Elokuun aikana Saanassa on alettu valmistautumaan kesäkauden loppumiseen. Normaalin toiminnan lisäksi Saanalla on muun muassa Miss Continental Europe semifinaali 29.8. ja Bellanrannan venetsialaiset elokuun viimeisenä päivänä, jolloin on myös aika päättää veneilykausi 2019. Venetsialaiset järjestetään yhdessä Bellanpuiston Citygolfin kanssa ja luvassa on tuliakrobatiaa, kokko, tunnelmallista valoa sekä elävää musiikkia.

Syyskuun ensimmäisestä päivästä alkaen Saanalla on tarjolla sunnuntaibrunssi klo 12-15. Buffet-pöydän valikoima vaihtuu viikoittain ja tarjolla on mitä erilaisempia herkkuja kaikenikäisille. Brunssin hinta on 27 euroa. Hinnoittelussa on haluttu ottaa huomioon erityisesti lapsiperheet, sillä alle viisivuotiaat syövät aikuisten seurassa ilmaiseksi ja 6 – 12 -vuotiaat kympillä.

Lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna Saanalla kolistellaan kolpakoita Oktoberfestin merkeissä. Saanan terassi valjastetaan juhlinnalle näyttävin teltoin ja ulkona grillataan kokonainen sika vieraiden nautittavaksi. Myös Saanan nimipäivä sattuu lokakuulle ja se tullaan myös noteeraamaan. Miten? Se selviää hieman tuonnempana.

Loistava paikka kokouksille, työhyvinvointipäiville ja pikkujouluille

Saanassa järjestät myös elämyksellisimmät kokoukset, asiakastilaisuudet ja pikkujoulut. Tiloja löytyy aina 10 hengen sauna-loungesta 130 hengen ravintolasaliin ja alueen yhteistyökumppanit tarjoavat monipuolista ohjelmaa, kuten seikkailupalveluja, ohjattua ryhmäliikuntaa, mikroautoilua, tastingeja sekä citygolfia. Päivän voi aloittaa esimerkiksi Saanan aamiaisella tai lounaalla ja ponnistaa erilaisten aktiviteettien kautta takaisin Saanalle saunomaan ja syömään.

Saanan ravintola ja kylpylä ulkoaltaineen ja savusaunoineen on tarkoitus pitää auki läpi vuoden. Saunominen Suomen parhaaksi valitussa savusaunassa ja pulahdus lämpimässä ulkoaltaassa on kokemisen arvoinen elämys. Kylpyläosastolta löytyy myös noin 30 -hengen sisäsauna, poreallas, elämyssuihkuja ja lämmitettäviä lepotuoleja. Saana on lämmin myös silloin, kun ulkona jo viilenee! Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitelkaa ikimuistoinen päivä laadukkaiden palvelujen parissa.

 

www.kuopionsaana.fi