Uudistunut Ehta avataan syksyllä

Ravintola Ehta uudistuu

Original Sokos Hotel Puijonsarven Ehta -ravintolaa uudistetaan. Uudistettu ravintola tullaan avaamaan elokuun loppupuolella. Uusi Ehta tulee olemaan aito, hauska, erottuva ja persoonallinen – täysin uusi tuttavuus Kuopion ravintolamarkkinassa.

Ehtan uuden listan kärkituotteina ovat edelleen kaupungin parhaat burgerit, joiden pihvit valmistetaan hiiligrillin lämmössä. Toinen yhtä vahva kärkituote tulee olemaan napolilaiset pizzat, jotka valmistetaan aidossa italialaisessa pizzauunissa Puijonsarven uudessa keittiössä. Lisäksi listalta löytyy myös useita muita vaihtoehtoja, joista erityisesti vege- ja vegaaniannokset ovat nousseet maisteluissa henkilökunnan suosioon. Beyond meat ”tulevaisuuden proteiini”, eli täysin vegaani ja gluteeniton, lihaa ulkonäöllisesti, maultaan ja koostumukseltaan muistuttava kasviperäinen pihvi löytyy myös vaihtoehtona burgereissa.

 

Ehtan sisustus houkuttelee viihtymään

Uudistetun Ehtan sisustuksesta vastaa Visionary Design Partners Helsinki Oy:n Jaana Ekman. Jaanan kädenjälki on nähtävissä jo aiemmissa Original Sokos Hotel Puijonsarven uudistuksissa kuten hotellin aulassa, upeissa sviiteissä, saunamaailmassa sekä kokous- ja tapahtumatila Puikkarissa.

Jaana Ekman kuvailee uuden Ehtan ilmettä: ”Ehta uudistuu kokonaisuudessaan uudeksi upeaksi ravintolaksi. Luonto koetaan Ehtassa näyttävien viherseinien ja viherkasveista rakennettujen valaisimien kautta. Halusimme panostaa elämykselliseen kokonaisuuteen, tilan rouheat sementtiseinät, runsaat kasvit, pellava ja aito nahka sekä puu luovat kokonaisuuden, jossa on paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia. Aitous, rouheus ja rentous kutsuvat viihtymään ja rentoutumaan kauniissa tilassa. Vintagekalusteet tuovat tilaan lämpöä ja käsityön leimaa. Ainutlaatuinen tila on täynnä mielenkiintoisia pieniä yksityiskohtia ja käsityön leima loistaa vahvana.”

Original Sokos Hotel Puijonsarvi