Fondue Tahkon huipulla

Pehkun Fondue – aito elämys Tahkon huipulla

Tahkon huipulla, parinsadan metrin korkeudessa sijaitseva legendaarinen Pehku on paitsi tunnettu After skin mekka, myös erittäin tunnelmallinen iltaravintola. Fondueillalliset ja muut menut ovat varattavissa ympäri vuoden ja varsinkin talvisesongilla varaustilannetta kannattaa kysäistä vaikka ihan muutaman henkilön seurueille. Myös lapsille on tarjolla oma menunsa, joten Pehkun illalliset sopivat niin yritysryhmille, perheille kuin ystäväporukoillekin.

Pääsääntöisesti illallisryhmiä palvellaan tilauksesta, mutta samoille illoille otetaan lähes poikkeuksetta varauksia niin kauan kuin pöytäpaikkoja riittää.  Pehkun tunnelma hakee vertaistaan, joten tässä on ehdottomasti yksi Tahkon reissulla koettava elämys! Ja mikäli ennen illallista etsii myös saunomismahdollisuutta, on sekin mahdollista Pehkun vieressä olevassa Mualiman Saunassa. Tämä parinkymmenen hengen puusauna tarjoaa paitsi uskomattoman pehmeät löylyt, myös erityisen tunteen ajan pysähtymisestä. Rinteiden aukiollessa ikkunasta on hauska katsella ohitse lipuvia laskettelijoita ja myöhemmin illalla, valojen sammutua, avautuu paitsi tähtitaivas, myös upea näkymä alhaalla olevan Tahkon alueen valoihin.

Pehkun illallisille voi kulkea länsipuolen autotietä pitkin, joko ihan omalla autolla tai vaikkapa taksilla ja isoilla tilausbusseillakin. Hiihtokaudella menomatkan voi taittaa myös hiihtohissillä sukset jalassa, mutta rinteiden sulkemisajan jälkeen illalliselta poistutaan turvallisesti tietä pitkin.

Tutustu Pehkun illallismenuihin osoitteessa pehku.fi ja ota yhteyttä suoraan pehku(at)tahko.com tai puh. 0440 481 488

www.pehku.fi