Kuopion Musiikkikeskuksen ja kaupunginorkesterin syyskausi avataan ilmaiskonsertilla

Kuopion Musiikkikeskuksen ja 110-vuotiaan Kuopion kaupunginorkesterin syyskausi käynnistetään Sukella Syksyyn! -ilmaiskonsertilla perjantaina 30.8. klo 18. Syyskauden maistiaisia tarjoillaan Musiikkikeskuksen Konserttisalissa ylikapellimestari Jaakko Kuusiston johdolla. Konsertissa tullaan paljastamaan myös pari jymy-yllätystä, jotka selviävät vain saapumalla paikan päälle. Musiikin lomassa kuullaan myös kiinnostavaa taustatietoa orkesterin ja Musiikkikeskuksen syksyn ohjelmasta sekä arvotaan lippupalkintoja.

Jatkoilla arvontaa ja yllätyksiä

Ilta jatkuu Valohallissa jatkojen merkeissä heti konsertin jälkeen klo 19 alkaen. Jatkoilla esiintyy kaupunginorkesterin kummikoulun, taidelukio Lumitin El vision -bändi, johon kuuluvat Kaisa Karhunen ja Jemina Lohtander / laulu, Minja Bovellan / alttoviulu & taustalaulu, Lassi Laitinen / kitara, Laura Hämäläinen / koskettimet, Joona Koskela / basso ja Paulus Rannankari / rummut. Luvassa on sekä rauhallisempaa että myös tanssittavaa musiikkia. Lisäksi jatkoilla on luvassa lipputarjouksia, arvontaa, haastatteluja sekä yllätysesiintyjiä.

www.kuopionmusiikkikeskus.fi