Bellanpuiston pelaajamäärät ylittivät kaikki odotukset

Kuopion Siikarantaan Matkailukeskus Saanan naapuriin avattu citygolfkenttä on osoittautunut menestykseksi. Kesäkuun puolivälissä avatun Bellanpuiston tavoite ensimmäiselle kesälle oli 5 000 kävijää. Tavoite on kuitenkin ylitetty reilusti, sillä tähän mennessä kävijöitä on ollut jo 7 300. Jatkossa Bellanpuiston citygolfkentällä halutaan järjestää myös kansainvälisiä kisoja, jonka mahdollistaa Kansainvälisen ratagolfliiton kentälle myöntämä sertifikaatti.

Pääsimme käynnistämään pelikauden kesäkuun puolivälissä ja viimeiseen asti jännitimme kentän valmistumisajankohtaa. Tekonurmelle harjattiin parikymmentä tonnia erikoishiekkaa, joka pystyttiin tekemään vain poutasäässä”, kertoo Bellanpuisto Oy:n toimitusjohtaja Antti Pakkala.

Kesän aikana kävijöitä on ollut kaikista ikäryhmistä ja palaute on ollut positiivista. ”Olemme iloisia, että perheet, nuoret aikuiset, golfarit ja yritykset ovat löytäneet Bellanpuiston. Saamamme palaute uudenlaisesta citygolfkentästä golf-teemalla on ollut ylistävä. Sijainti Kallaveden äärellä ja puistomaiseksi viimeistelty alue kesäterasseineen on saanut vierailijat viihtymään”, toteaa Pakkala tyytyväisenä.

Citygolfaajat Bellanpuistossa

Sopii myös yritysten virkistyspäiville

Myös paikalliset yritykset ja organisaatiot ovat olleet aktiivisia tapahtumajärjestäjiä Bellanpuistossa. Kesälomakauden päätyttyä moni toimija haluaa järjestää yhteistä tekemistä koko henkilöstölle. Citygolfkenttä on valaistu, joten kautta voidaan jatkaa syyskuun loppuun saakka.

Bellanpuistossa on helppo järjestää parin tunnin rento tilaisuus erikokoisille ryhmille. Kenttä tarjoaa viihdyttävää puttailua väylillä ja laji sopii kaikille. Elo-syyskuussa on arki-iltaisin ja viikonloppuisin varauksia virkistyspäiviin, mutta lisää mahtuu vielä”, toteaa Pakkala.

 

Tavoitteena kansainväliset ratagolfkisat

Pakkalan ajatukset ovat jo ensi kesässä: ”Saimme tällä viikolla Bellanpuiston citygolfkentälle kansainvälisen ratagolfliiton WMF:n sertifikaatin, josta olemme kovasti ylpeitä. Tämä tarkoittaa, että Bellanpuisto löytyy nyt kansainvälisten kisajärjestäjien listoilta. Alamme tehdä töitä sen eteen, että saisimme ensi kesänä kansalliset ja jatkossa kansainväliset ratagolfkisat Kuopioon”.

www.bellanpuisto.fi