Vesileppiksen pikkujoulut!

Vesileppiksen pikkujoulukausi pursuaa huippuesiintyjiä ja virkistysaktiviteetteja

Leppävirran Vesileppis hemmottelee loppuvuonna pikkujouluvieraitaan huippuartisteilla, stand up -komedialla sekä monipuolisilla aktiviteeteilla. Aktiivisena superkeskuksena tunnetussa Vesileppiksessä esiintyvät pikkujoulukaudella muun muassa DannyEino GrönAnne MattilaAntti Ketonen sekä koomikot Ilari Johansson ja Jaakko Saariluoma.

”Tänä vuonna Vesileppiksen pikkujouluissa tarjotaan huikean monipuolista ohjelmaa aina huippuartisteista show & dinner -pikkujouluiltoihin. Tarjoamme vieraillemme ravintola- sekä kokouspalvelut, laajan aktiviteettitarjonnan, kylpylän, tapahtumia, esiintyjiä sekä tietysti hotellitason majoituksen – kaikki samasta paikasta.”, kertoo Jyri Soininen, Vesileppiksen myynti- ja avainasiakkuuspäällikkö.

 

Vesileppiksessä aktiviteetit eivät lopu kesken

Vesileppiksen tarjoamat virkistys- ja elämysliikuntapalvelut paisuivat tänä vuonna entisestään. Valikoimiin kuuluu nyt peräti yli 30 erilaista aktiviteettia, joista yritykset ja yhteisöt voivat poimia mieluisimmat pikkujoulu- tai virkistyspäiväohjelmaansa. Klassikkoaktiviteettien, kuten Vesileppis-tiimimittelöiden, frisbee- ja minigolfin, Orinoron rotkovaelluksen, keilauksen, joogan, sumopainin ja curlingin ohella voi pelata nyt kuplafutista, paintballia tai archery tag -jousipyssysotaa.

”Tänä vuonna Vesileppiksen aktiviteettien määrä kasvoi yli 30 erilaiseen, joten huippusuositut pikkujoulupäivämme tarjoavat entistä enemmän monipuolisia ja uusia vaihtoehtoja kaikentasoisille ryhmille. Toivotan kaikki oikein lämpimästi tervetulleiksi viettämään unohtumattomia pikkujouluja Vesileppikseen!”, jatkaa Soininen.

VESILEPPIKSEN PIKKUJOULUKAUDEN OHJELMISTOA
1.-2.11. Iskelmäviikonloppu: Antti Ketonen & Anne Mattila
15.11. Stand Up Show & Dinner: Jaakko Saariluoma & Ilari Johansson, bilebändinä Rakkauden Ammattilaiset
22.11. Danny + D Voices ja Juhlaorkesteri
23.11. Joulu Kannaksella: Kannaksen Pojat & Eino Grön

Vesileppiksen pikkujoulut alk. 49 €/hlö
Vesileppis Areenan Dinner & Stand Up -pikkujoulut 59 €/hlö

(Sis. alkumaljan, pikkujoulubuffetin ja illan ohjelman)

www.vesileppis.fi