Uuden muumijääveistosluolan suunnittelut käynnissä

Muumijääluola sulkeutui – avataan taas joulukuussa

Leppävirralla sijaitsevan Vesileppiksen Muumijääveistosluola on päättänyt ensimmäisen kautensa tänään 9.7. Muumijääveistosluolassa vieraili reilusti ennakoitua enemmän kävijöitä. 26.12.2018 avattu luola ylitti kesäkuun loppupuolella 35 000 kävijän rajan. Tavoite kävijämääräksi oli asetettu 15 000 ja varovaiseksi onnistumiseksi 20 000 kävijää.

”Hiihtoareenalla alkavat nyt huoltotyöt koska mennään jo kovasti kohti syksyn hiihtokautta ja ensimmäiset ryhmät painavat jo päälle. Periaatteessa olisi mahdollista pitää näyttelyä pidempäänkin ja aikataulut tulevien vuosien osalta päätetään myöhemmin. ”, kertoo Leppäkerttu Oy:n toimitusjohtaja Esa Salmiheimo.

 

Seuraavaa näyttelyä suunnitellaan jo

Ensi vuoden näyttelyn suunnittelu on jo käynnissä ja avauspäivänä toimii jälleen tapaninpäivä 2019.  ”Uuden näyttelyn kuvasto tulee uuden Muumilaakso -sarjan talvisista tarinoista ja interaktiivisuus tullee olemaan jossain roolissa mukana. Näyttelyn suunnittelu toteutetaan yhteistyössä Fantasia Worksin kanssa, sisällön lopullinen hyväksyntä tulee Muumilaakso-sarjan toteuttaneelta Gutsy Animationsilta sekä tietenkin Moomin Charactersilta.”, kertoo Vesileppiksen hotelliyhtiön toimitusjohtaja Kimmo Rossi. Vesileppis ja Moomin Characters Oy solmivat loppukeväästä seitsemän vuoden jatkosopimuksen Muumijääluolan toteuttamiseksi Leppävirralle.

www.vesileppis.fi