Kuopiossa pelataan Suomen kovinta katulätkää tulevana viikonloppuna

Telia St Hockey Tour saapuu Kuopioon tulevana viikonloppuna, 13.-14.7.2019. Kyseessä on katulätkän Suomenmestaruuskiertue, joka vierailee kaiken kaikkiaan kuudella eri paikkakunnalla. Kuopiossa pelit pelataan Siikarannassa, Huippu Centerin päädyssä lauantaina klo 10-18 ja sunnuntaina klo 11-17. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja muutokset aikataulussa ovat mahdollisia.

Suomenmestaruuskiertueen virallisena tankkaus- sekä jälkipelipaikkana toimii tietenkin Kuopion Saana.

 

Hyväntekeväisyysnäytösottelu

Kime4Kids, Pietarinkadun Oilers sekä St Hockey Tour toteuttavat tapahtuman yhteydessä hyväntekeväisyysnäytösottelun, johon kaivataan mukaan lisää osallistujia. Alustavissa kokoonpanoissa tullaan näkemään muun muassa Pekka Rinne, Tuukka Rask, Teuvo Teräväinen, Kimmo Timonen, Tommi miettinen, Jussi Timonen, Joonas Lyytinen, Teemu Hartikainen, Tuomas Kiiskinen, Jaakko Saariluoma, Ali Jahangiri ja Mikko Ilonen.

Jokainen maali tuo euroja lasten liikuntamahdollisuuksien edistämiselle. Hyväntekeväisyyspeli pelataan lauantaina klo 16:30 Kime 4 Kids -golfkisan jälkeen, ennen siirtymistä Saanan lauteille ja terasseille.

www.kuopionsaana.fi