Kuopiorock 2019

Kuopiorock huipentaa festarikesän ensi viikolla

Savon oma rokkijärkäle, Kuopiorock polkaistaan käyntiin Kuopion Väinölänniemellä viikon päästä torstaista lauantaihin 25.-27.7.2019. Tänä vuonna Savon suurimmilla rock -festareilla esiintyvät mm. The Offspring (US), Sabaton (SWE), Beast In Black, Turmion Kätilöt, Eppu Normaali, Apulanta, Popeda, Vesala, The 69 Eyes, Ville Valo & Agents ja monta muuta. Lauantain festaripäivän juontaa viime vuonnakin Kuopiorockin lavoilla nähty Jussi69 ja torstaina sekä perjantaina rokkijuhlia juontaa niin ikään Radio Rockilta tuttu Marce. Festivaalin lipunmyynti on käynyt ennätystahtia ja muun muassa VIP -liput myytiin hyvissä ajoin loppuun kaikkien muiden paitsi torstain päivälippujen osalta. Festivaalin leirintäalueen caravan- ja autopaikat ovat myös myyty ennakkoon loppuun.

”Mikäpä sen parempaa, että viikkoa ennen festaria kesä tekee comebackin ja liput liikkuu ennätystahtia. Tässä vaiheessa voi jo todeta että luvassa on kesän rokkaavin festariviikonloppu”, kertoo Kuopiorockin festivaalipäällikkö Allu Koskinen. ”Näyttää siltä, että Kuopiorockissa tullaan nauttimaan livemusiikista ja rennosta rokkimeiningistä ennätysyleisön voimin!” , kertoo Koskinen festivaalijärjestelyiden keskeltä.

Mahtavan artistikattauksen lisäksi tarjolla on runsaasti oheisohjelmaa, kuten benji -hyppyä, rodeohärkä, myyntipisteitä, paitamyyntiä, nimmarointeja sekä rock -karaokea. Rokkikansalle tarjotaan myös mahdollisuus ostaa pieni pala rokkia mukaan Rockers -kivikoruvalmistajan myyntipisteeltä, missä on myynnissä rajoitettu määrä Kuopiorock -kaulakoruja. Väinölänniemen uimarannalla on luvassa koko viikonlopun kestävät Savon Kovimmat Ysäribileet, kaljajoogaa, SUP -lautavuokrausta, paljuja sekä artistien välisiä beach -otteluita. Lisäksi uimarannalle kohoaa ensimmäistä kertaa Kuopiorockin historiassa tivolilaitteita. Festivaalialueen palveluihin kuuluvat myös täysi-ikäisille tarkoitetut anniskelualueet, Nordic Gourmet:n ruokamaailma, sekä festivaalin portilla palveleva Hanna Partasen kalakukkomyymälän myyntipiste.

Kuopiorockin esiintyjät

Torstai 25.7.2019

Sabaton (SWE), Viikate – Kuu kaakon yllä 10 v., Beast In Black, Turmion Kätilöt, Ellips, Maija Vilkkumaa, Block Buster, Lazy Bonez, Suicide Messiahs, Dynamo

Perjantai 26.7.2019

Eppu Normaali, Apulanta, Popeda, Ismo Alanko, SANNI, Kaija Koo, Stam1na, Luuvitonen, Wellu Rowaltz, Leverage, Barbe-Q-Barbies, Lohkare

Lauantai 27.7.2019

The Offspring (USA),The 69 Eyes, Kolmas Nainen, Ville Valo & Agents, J. Karjalainen, Vesala, Pelle Miljoona United, Raskasta Suomipoppia, Los Bastardos Finlandeses, Black Light Discipline, Rattus, Marras

Aikataulut nähtävillä kokonaisuudessaan osoitteessa: www.kuopiorock.fi/aikataulut ja liput haltuun samaiselta sivustolta.

www.kuopiorock.fi