Tahko MTB ennätystahdissa

Tahko MTB:n ilmoittautuminen ennätysvauhdissa

Suomen suurimman maastopyöräilytapahtuman, Tahko MTB:n ilmoittautumisten määrä on ennätysvauhdissa. Toukokuun loppuun mennessä mukaan oli ilmoittautunut lähes 2000 pyöräilijää, mikä on 15 prosenttia enemmän aikaisempaan ennätykseen verrattuna.

”Tahko MTB:n suola on siinä, että tapahtuma kokoaa yhteen huiput ja harrastajat samoille vaativille reiteille. Tahkon reitin suurimmat ylämäet ovat saavuttaneet jo klassikkoaseman”, kertoo tapahtuman tuottaja Hannu Airila. ”Tänä vuonna tapahtumaviikonloppuna on ohjelmaa koko perheelle, minkä uskon kasvattaneen ennakkoilmoittautuneiden määrää. Kuopion kaupungin tarjoama, maksuton lasten Mini MTB on kerännyt jo ennakkoon kiitosta lasten huomioimisesta tapahtuman tarjonnassa”, Airila jatkaa.

Vuonna 2018 tapahtumaan oli ilmoittautunut yli 2200 osallistujaa. Tämänhetkisellä tahdilla tänä vuonna mukaan odotetaan yli 2500 ilmoittautunutta.

”Nykyisellä toteutuksella 2500 osallistujaa alkaa olla maksimimäärä, mitä Tahkolle mahtuu mukaan. Jos tapahtuman suosio jatkaa kasvuaan, meidän on rytmitettävä sarjojen lähtöajat uudella tavalla vuodesta 2020 lähtien”, Airila kertoo.

Tahko MTB järjestetään 21. kerran 28.-30.6.2019. Tapahtumassa on matkoja lasten kahden kilometrin reitistä pisimpään 180 kilometriin asti. 16.6.2019 mennessä mukaan ilmoittautuneet saavat osallistujanumeroonsa myös oman nimensä, ja verkkolomakkeella voi ilmoittautua senkin jälkeen sekä toki paikan päällä tapahtuman kisakansliassa – paikkamäärän rajoissa. Oma kisapaikka kannattaa siis varmistaa ajoissa, jolloin tapahtumaan voi valmistautua rennoin fiiliksin!

Ilmoittaudu mukaan >>