Snow Volley Tahkolla 4.4.2020

Snow Volley -turnaus Tahkolle – ilmoittautuminen avattu!

Viime huhtikuussa Kuopiossa järjestetty Snow Volley -turnaus siirtyy Tahkolle. Puijo Wolleyn junioreiden ja Wänäri Cowboysin yhteistyössä järjestämä tapahtuma oli viime talvena lajissaan Pohjois-Savon ensimmäinen ja se keräsi osallitujilta erittäin positiivista palautetta. Ensi kevään Snow Volley-turnaus järjestetään Tahkon upeissa puitteissa lauantaina 4.4.2020 ja uuden tapahtumapaikan myötä luvassa on lumilentopallon lisäksi paljon muutakin uutta sisältöä. Tapahtuman järjestelyitä vauhdittaa pääyhteistyökumppani Break Sokos Hotel Tahko.

Puijo Wolleyn ja Wänäri Cowboysin yhteistyö järjestelyissä toimi hyvin ensimmäisessä turnauksessa ja tapahtumien järjestämistä yhdessä jatketaan motivoituneena.

”Ensimmäinen tapahtuma järjestettiin hienoissa olosuhteissa Puijolla ja nyt Kuopio-Tahko alueen sisällä päästään varmasti osallistujia ja yleisöä monipuolisesti palvelevaan paikkaan, kun mennään Tahkon kaltaiseen urheilu- ja tapahtumakeskukseen. Break Sokos Hotels Tahkon ja Tahko Chaletin mukanaan tuoma palvelutarjonta tuo turnausväelle kaivattua täydennystä päivän ohjelmaan”, toteaa Puijo Wolleyn toiminnanjohtaja Niina Pirskanen järjestelytoimikunnan puolesta.

Tahkon tapahtuma-areena ei voisi juuri keskeisemmälle paikalle sijoittua. Kuva: Kuopio-Tahko Markkinointi Oy

Osuuskauppa PeeÄssän myyntipäällikkö Viivi Sinkkonen odottaa yhteistyötapahtuman tuovan Tahkolle mielenkiintoisen lisätapahtuman kalenteriin.

”Yhteistyö uuden tapahtuman merkeissä rakennetaan Tahkolle Puijo Wolleyn ja Wänäri Cowboysin lisäksi monen paikallisen toimijan kanssa yhteistyössä, haluamme tarjota olosuhteet ja hotellin palvelut Snow Volleyn käyttöön huhtikuun alussa. Tavoitteena on tehdä tästä jokavuotinen tapahtuma lentopalloväelle ja meillä on siihen kyllä erinomaiset mahdollisuudet. Tehdään tästä hauska pelikauden päätöstapahtuma lumella!”,  Sinkkonen lupaa.

Snow Volley pelataan lumella 3 vastaan 3, lentopallokosketuksilla. Turnauksessa pelataan naisten ja miesten kilpasarjat sekä harrastesarja ja mukaan voi ilmoittautua millä tahansa kokoonpanolla – lentisjoukkueella, biitsiporukalla, opiskelukavereiden kesken, työporukalla tai tietenkin ihan vain leppoisasti kavereiden kanssa! Eli tässäpä mainio vinkki huhtikuiseen hauskanpitoon!

Tapahtumaan ilmoittautuminen on juuri avattu ja majoituksia voi jo varata esimerkiksi Break Sokos Hotel Tahkon majoitustarjouksen hyödyntäen.

 

Artikkelin pääkuva @JPHOTOGRAPHY

Lisätietoja ja ilmoittautuminen >>