Kallavesi 3 kokoustila. Upeat järvimaisemat säilyvät, mutta kalustus ja kokoustekniikka uudistuu kesän aikana.

Scandic Kuopio palvelee entistä paremmin – syksyksi uusitut kokoustilat

Scandic Kuopion vahvuutena on ollut isojen ja laadukkaiden tilojen monipuolisuus sekä muunneltavuus tilaisuuksissa. Nyt tasoa nostetaan entisestään uudistamalla tiloja vastaamaan tämän päivän tarpeisiin. Tiloja tullaan uudistamaan uusilla kalusteilla, valaistuksella sekä modernilla tekniikalla. Upeat Murano-lasiset kattokruunut sekä Kallavesi-maisema tulee säilymään ennallaan.

Nyt uudistettavat Kallavesi-kokoustilat ja Snellman-sali muuntautuvat neljästä erillisestä tilasta yhteen isoon tilaan, jolloin kokoustamaan mahtuu parhaimmillaan 300 henkeä, seminaareihin tai illalliselle jopa 400 henkeä. Uusi, moderni kokoustekniikka mahdollistaa esityksen viidelle näytölle samanaikaisesti”, kertoo hotellinjohtaja Mikko Mononen.

Meillä on reilun 30 vuoden kokemus ja ammattitaito isojen kokousten, seminaarien ja juhlaillallisten järjestämisestä, joten tilaisuuden kuin tilaisuuden voi jättää rauhallisin mielin vastuullemme.”, Mononen jatkaa.

Loistavaa, että Kuopiossa panostetaan hyvin voimakkaasti kokoustilojen uudistamiseen. Meillä on koko ajan paremmat fasiliteetit asiakkaiden palvelemiseen. Scandic Kuopio sijaitsee upealla paikalla Kallaveden rannalla ja siellä yhdistyvät luonnonläheisyyden lisäksi  myös loistava palvelu sekä tasokkaat tilat. Nämä kolme asiaa ovat myös koko Kuopion alueen valttikortti ja tärkeitä myös ulkomaalaisia asiakkaita ajatellen.Kirsi Vartiainen, Kuopio Convention Bureaun markkinointipäällikkö kertoo.

 

Ravintolauudistus valmistui keväällä

Scandic Kuopion hotellissa valmistui maaliskuussa mittava sekä kiitosta kerännyt ravintoluudistus. Hotellin ravintola ja aula uudistettiin täysin ja ravintola sai nimekseen Bord. Ravintola Bord palvelee hotellin aamiais- ja kokousasiakkaita päiväsaikaan sekä iltaisin tyylikkäänä ruokaravintolana ja aulabaarina, joka on avoinna maanantaista lauantaihin joka ilta klo 17 lähtien.

Ravintola Bord palvelee iltaisin tyylikkäänä ruokaravintolana sekä aulabaarina.

Ruokalista perustuu pohjoismaisiin herkkuihin modernilla otteella”, Mononen kertoo ja rohkaisee myös paikallisia tulemaan nauttimaan vaikka kaloja ja poroa sisältävää Parhaita makuja Pohjolasta -annoksesta kauniiden näkymien äärelle Kuopion sataman kupeeseen.

Kokoustilojen uudistus alkaa juhannusviikolla ja valmistuu heinäkuussa syksyn vilkkaaseen kokouskauteen. Hotelli ja ravintola Bord palvelevat normaalisti läpi kesän.

 

Lisätietoja

Mikko Mononen
Hotellinjohtaja
mikko.mononen(a)scandichotels.com
p.040 820 2062

 

Tutustu Scandicin kokouspalveluihin