Kesän ruokalista julkaistu

Kesän makuja Rehtistä

Tahkon suosituimmassa ruokaravintolassa, Rehtissä kävi eilen tiistaina kova kuhina kun kesän ruoka- ja viinilistaa viilattiin lopulliseen muotoonsa. Ravintolalle tyypilliseen tapaan ruokalistalla yhdistyvät niin uutuudet, kestosuosikit kuin klassikkoannoksetkin ja makuelämyksiä täydentävät tarkkaan harkitut viinit sekä raikas drinkkilista. Kesän makuja pääsee maistelemaan keskiviikosta 5.6.2019 alkaen.

Kurkkaus kesän ruokalistaan paljastaa, että Rehtin väki on jälleen kerran onnistunut luomaan kokonaisuuden, joka houkuttelee vierailemaan useamman kerran kesässä. Vaikka pääosin kotimaisten pääraaka-aineiden ympärille luodut annokset ovat saaneet vivahteita myös Aasiasta, on ruokalistalla myös perinteisiä klassikkoannoksia ja kestosuosikkeja kuten esimerkiksi Oskarin leipä, ympäri vuoden listan kärkipaikkaa pitävä kuha-annos sekä ravintolan alkumetreiltä saakka tarjolla olleet simpukat. Tänä kesänä tarjolla on myös vastuullisesti kalastettua, tuoretta tonnikalaa. Erilaiset ruokavaliot on huomioitu hienosti ja esimerkiksi vegaanista ruokavaliota noudattaville vaihtoehtoja löytyy pääruokien lisäksi myös jälkiruuista ja viinilistan tarjonnasta. Supersuositut wingsit löytyvät tänä kesänä saman yrittäjäporukan toisesta ravintolasta, Riemusta, joka sijaitsee Tahko Spa Hotellin tiloissa.

Kesän raikkautta lautasella.

Uuden kesämenun lisäksi saatavilla on saman katon alla sijaitsevan Pizzeria Onnin pitsoja, joten koko seurueelle löytyy varmasti sopivaa purtavaa joka tilanteeseen. Rehti palvelee kesällä pääosin ti/ke – pe klo 17 alkaen ja la-su jo klo 13 alkaen, mutta isompien tapahtumien kuten esimerkiksi juhannusfestareiden aikaan ovet avataan aiemmin muinakin päivinä.

Juoma täydentää makuelämyksen

Rehtin sesongeissa korkealle sijalle nousee myös kullekin annokselle sopiva juoma ja sopivien makuparien valintaan ravintolassa käytetäänkin paljon aikaa. Tämän kesän viinilistalle on valikoitunut viinejä pääosin Euroopan viinimaista ja vinkkejä sopivan viinin valintaan kannattaa kysyä ravintolan henkilökunnalta. Ennen juhannusta julkistetaan myös kesän maistelumenu viinipaketteineen ja tähän kokonaisuuteen kannattaakin sitten kaikkien nautiskelijoiden tarttua! Viinilistan ohessa tärkeässä roolissa on myös Rehtin drinkkilista, jossa kesän uutuuksista mainittakoon esimerkiksi aperol spritz -tyylinen Valencia sekä paikallisen RPS panimon uusi voikukalla ja korianterilla maustettu vehnäolut, jota Rehtissä tarjoillaan kannujuomana kuumiin kesäpäiviin.

Rehtissä on noin 80 asiakaspaikkaa sekä kesäinen terassi ja paikalle voi pistäytyä varaustilanteen mukaan myös vaikkapa vain lasilliselle, pitsalle tai alkuruualle. Ruokailemaan saapuville ravintolasta pöytävarausta kuitenkin suositellaan, sillä hyvän ruuan ystävien suosikkipaikkana varsinkin illat täyttyvät nopeasti. Pöytävarauksen voi tehdä kätevästi etukäteen verkosta tai äkillisen nälän iskiessä vaikkapa pirauttamalla mökiltä lähtiessään.

www.ravintolarehti.fi