Herkuttelemaan Rauhalahteen!

Rauhalahdessa uusi kesäinen menu

Kylpylähotelli Rauhalahti uudisti á la carte -listansa. Rauhalahden tarinat sekä paikalliset raaka-aineet heijastuvat uudessa á la carte ja bistro-listassa luoden juurevaa tunnelmaa. Tarjolla on herkkuja niin isoon kuin pieneenkin nälkään eikä lasten omia ruokalistoja ole myöskään unohdettu. Ruokailu onnistuu sään salliessa Rauhalahden aurinkoisella kesäterassilla. Keittiö on myös suunnitellut valmiita menuja esimerkiksi ryhmille, jotka sisältävät alkuruoan, pääruoan sekä jälkiruoan.

 

Tarjolla myös erikoisuuksia

Pääruokina tarjoillaan muun muassa härkää Cafe de Taco, Marskin kuhaa sekä possua. Listan alkuruoista löytyy myös erikoisuuksia kuten ohraryynirieskaa ja pehmeän kuohkeaa parsakeittoa.

Pääruokien joukossa on vegaanivaihtoehtona hernepyörykät kera linssi-papupaistoksen. Listalla on myös annoksia Bistron tapaan, kuten Finn Angus Burgereita ja suolaisia vohveleita, sekä pizzoja moneen makuun.

Ruokailu kruunataan paistetulla briejuustolla, belgialaisilla vohveleilla tai jäätelöillä – tai maittavilla erikoiskahveilla ja jälkiruokaviinillä.

Rauhalahti uusi menu

 

Rento olut- tai viinipruuvi

Illallisen alkuun voi ryhmille tilata myös olut- tai viinipruuvin. Oluen- ja viininmaistelu on hauska tapa viettää aikaa yhdessä. Rauhalahdessa pruuvit toteutetaan osallistujien ja juoma-asiantuntijan rentona keskustelutilaisuutena. Viinipruuvissa tehdään matka valko- sekä punaviinien maailmaan ja olutpruuvissa hypätään hieman sivuun peruslagerista ja kurkistetaan lähemmin muihin erityyppisiin oluihin.  Lisätietoja Rauhalahden verkkosivuilla.

www.rauhalahti.fi