Vesileppiksessä huutokaupataan Tove Janssonin originaaliprinttejä

Leppävirran Vesileppis Areenalla 25.-26.5.2019 järjestettävä suurkirppis ja virallinen muumikeräilytapahtuma huipentuu su 26.5. klo 12 alkavaan huutokauppaan.

Huudettavana on Tove Janssonin alkuperäisten lyijykynäpiirrosten uniikkeja numeroituja originaaliprinttejä, Japanin Moominvalley Parkille eksklusiivisesti tuotettu Arabian muumimuki, kymmenen uuden Muumi-sarjan alkuperäisten lyijykynäluonnosten A3-printtiä, Aasian-markkinoille tehty Muumi-pikniksetti, alumiinikomposiitille tulostettuja Muumi-jääveistosnäyttelyn alkuperäisiä kohtausplansseja ja muita harvinaisia muumituotteita. Kuvia tuotteista löytyy 21.5. alkaen Vesileppiksen verkkosivuilta ja Facebookista.

Kaikkien tuotteiden, joiden lahjoittajina ovat olleet Gutsy Animations Oy, Moomin Characters Oy Ltd/Bulls Licencing Ltd, Moomin Shop Helsinki ja Vesileppis, tuotto ohjataan hyväntekeväisyyteen. Muista tuotteista tehdään meklaussopimus ja tuotteita voi tarjota myytäväksi vielä tapahtumapaikallakin, huutokauppapäivänä.

Suurkirppiksen ja huutokaupan lisäksi elämyksiä tarjoavat mm. pop up -muumimyymälät, lasten satunurkkaus ja satujumppa sekä seinäkiipeilymahdollisuus. Tapahtuma on yleisölle maksuton.

Varaa oma myyntipaikkasi tai lue lisää viikonlopun aikatauluista Vesileppiksen verkkosivuilta.

www.vesileppis.fi