SkiMac Tirol laajenee

Tahkon SkiMac Tiroliin mittava laajennus

Tahkonrinteiden juurella, päähissilinjan vieressä sijaitsevaan SkiMac Tirol -vuokraamoon tehdään kesän aikana mittava laajennus. Remontti alkoi piipun purkamisella heti toukokuun alussa ja laajennuksen on suunniteltu olevan valmis elokuun puoliväliin mennessä. Laajennuksen valmistumisen jälkeen myös yrityksen toisen toimipaikan eli Promenade -vuokraamon toiminnot siirtyvät rinteiden juurelle. SkiMac Promenade palvelee nykyisellä toimipaikallaan Break Sokos Hotel Tahkon vastapäätä vielä kesäsesongin ajan.

Tavoitteena toimivammat tilat välivaiheen ajaksi

SkiMac Tirolin laajennuksen takana on paitsi tarve parantaa tilojen toimivuutta, myös tulevien vuosien investointisuunnitelmat koskien sekä lastenrinteiden kehittämistä että uuden palvelurakennuksen rakentamista Tahkolahden pohjukkaan. Huippupaikat Oy:n ja SkiMac Oy:n yhteistyössä toteutettavan uuden palvelurakennuksen rakentamisen on suunniteltu alkavan kesällä 2020. Uusi rakennus sijoittuu nykyisen Tahkolaakson lipunmyynnin paikalle ja rinneyhtiön tilojen lisäksi siitä on varattu SkiMac -vuokraamolle noin 500m2 kokoinen täyskorkea liiketila. Kiinteistön pohjapinta-alaksi on tulossa 750m2, kahteen kerrokseen.

Nyt alkava Tirolin kiinteistön laajennus koskee nimenomaan alakertaa, jossa vuokraamo, huolto ja muut toiminnot sijaitsevat. Remontin yhteydessä alakerrasta tullaan purkamaan useita seiniä, jolloin myös Tahkonrinteiden Hiihtokoulun palvelutiski ja Tahkonrinteiden lipunmyyntipiste sijoittuvat tilassa uuteen paikkaan. Myös SkiMac huolto saa uuden, entistä paremmin toimivan tilansa. Lisää neliöitä on luvassa noin 150m2 verran. Yläkerran ravintolatilalle ei tässä yhteydessä ole suunniteltu tehtävän rakenteellisia muutoksia.

Syksystä 2019 alkaen SkiMac vuokraamo, shop ja huolto palvelevat siis Tirolissa. Vuokravälinevalikoima ei kuitenkaan missään nimessä supistu, vaan säilyy aivan entisellään. Tarjolla on edelleen sesongin mukaiset uutuusvälineet niin alppi- kuin lautapuolellakin, samoin kuin maastohiihtovälineet, lumikengät, kesän maastopyörät, SUP-laudat ja muut tutut välineet. SkiMac Shopin puolella uutena merkkinä myyntiin tulee Patagonia ja uutta toppaa sekä muita kauden uutuuksia on saatavilla entiseen malliin.

Maastopyöriä ja SUP -lautoja on saatavilla Promenadesta läpi kesän.

SkiMac Promenade palvelee kesän ajan entiseen malliin

Nykyinen SkiMac Promenaden vuokraamo ja shop palvelevat elokuun puoliväliin saakka aivan normaalisti. Maastopyörät ja SUP -laudat saapuvat Tahkolle viimeistään 13.5.2019 alkavalla viikolla, mutta varauksia niihin voi jo tehdä. Alkukesällä, toukokuusta juhannukseen saakka liike on avoinna varaustilanteen mukaan ja vuokrauksia voi tiedustella puhelimitse 017 4648 175 tai meilitse tahkopro(at)skimac.com. Juhannusviikon maanantaista 17.6.2019 alkaen SkiMac Promenade on avoinna joka päivä – aina koulujen alkuun saakka.

Pyörävalikoimaan on tänä kesänä tulossa 10kpl täysin uusia Trekin sähköavusteisia semi-fat enduropyöriä täysjoustolla, 15 kpl Trek Roscoe 7 semi-fat maastopyöriä sekä toki valikoimassa säilyvät myös perusfillarit lastenistuimineen. Pyöriä voi vuokrata alkaen 3 tunnista useamman vuorokauden ajaksi. Kaiken kaikkiaan Tahkolta saadaan maastopyöriä ennakkovarauksella jopa 50 henkilön ryhmille, joten laji sopii ehdottomasti myös esimerkiksi kokouksen oheisaktiviteetiksi. Pitkin kautta tarjolla on myös opastettuja maastopyöräretkiä ja ajokouluja.

SUP-lautoja ( kovia ) tulee vuokralle 10 kpl ja ne ovat kaikki saman kokoisia. Vuokraan sisältyy aina myös pelastusliivit ja mela. Tahkolahdella suppailu on leppoisaa menoa ja kokeneemmat voivat suunnata vaikkapa Sääskiniemen kärjen tuntumassa olevalle Kammonluodolle tai jopa päiväretkelle Nilsiän satamaan saakka.

Aiheeseen liittyvää:

SkiMac Tahko on Facebook