Nilsiän satamapalvelut

Nilsiän sataman vierasvenelaituri

Nilsiä tunnetaan erityisesti Tahkon matkailualueesta. Vesiteitse Kuopion keskustasta 65 km:n etäisyydellä sijaitseva Nilsiä ja Tahko tarjoavat yhdessä monipuoliset palvelut niin arkeen kuin vapaa-ajan viettoon. Valikoimassa on majoitustarjontaa mökeistä hotelleihin, aktiviteetteja luonnossa liikkumisesta kylpylään, golfiin ja lasketteluun sekä monipuolista tapahtumatarjontaa vuoden ympäri.

Satoihin tuhansiin nousevasta matkailijoiden virrasta huolimatta Nilsiä on säilyttänyt aitosavolaisen, luonnollisen persoonallisuutensa. Nilsiän ja Tahkon tapahtumat löydät osoitteesta www.tahko.com/tapahtumat

Nilsiän satamapalvelut

Vierasvenepaikkoja 20, polttoainejakelu, septitankin imutyhjennys, vetoluiska, wc, suihkut, Satamaravintola Syvärin Helmi, Nilsiän keskustaan n. 300 m.

Satamaravintola Syvärin Helmi puh. 0440 481 456
www.syvari.com

Matkailuinfo

Kuopio Info, Kauppakeskus Apaja
Kauppakatu 45, 70101 Kuopio
puh. 0800 182 050 (ilmainen) tai +358 17 182 584
tourism(at)kuopio.fi tai palveluneuvonta(at)kuopio.fi