Nilsiän Louhosareena

Nilsiän Louhosareenan kesä käynnistyy Jari Sillanpään konsertilla

Nilsiän Louhosareenan kesässä nähdään tänä vuonna ilahduttavan monta tapahtumaa! Kesäkausi käynnistyy jo ennen juhannusta, kun areenan lavalle nousee Jari Sillanpää 15.6.2019.

Tapahtumakesää jatkavat juhannussunnuntaina 23.6. järjestettävä Kansanlaulukirkko, jo perinteeksi muodostuneet Lavatanssit Virpi Piipon tahdittamana 28.7. sekä elokuun 3. päivä järjestettävä Sinivalkoiset tangot – konsertti. Tangon säveliä tulkitsevat Kalle Jussila, Kauko Simonen ja Iisalmen mieskuoro. Heinäkuulle on alustavasti suunnitteilla myös uudenlainen Opera Picnic -tapahtuma, jonka järjestelyt tarkentunevat tässä lähiviikkojen aikana.

”Kahtena aiempana kesänä olemme järjestäneet Lavatanssit Areenan esiintymislavalla. Hienoa saada tälle kesälle jo ainakin neljä tapahtumaa”, kommentoi Louhosareenan emäntä Marja-Liisa Kuosmanen.

”Tuhkasta kasvaa pikkuhiljaa uutta”, kommentoi alueen isäntä Matti Kuosmanen. ”Olemme vähitellen kasvattamassa toimintaa koko kesälle. Paikka luo mahdollisuudet isoille tapahtumille, ja Tahkon alue luo mahtavat puitteet näille reilulla majoitustarjonnallaan ja muilla aktiviteeteillään. Ajatuksia myllertää päässä”, jatkaa Kuosmanen tuumaillen.

Ainutlaatuinen tapahtumapaikka

Vanhaan kvartsikivilouhokseen rakennettu Nilsiän Louhosareena on tapahtumapaikkana täysin ainutlaatuinen sekä akustiikaltaan että tunnelmaltaan. Paikka sijaitsee noin 10 minuutin automatkan päässä Nilsiän keskustasta ja se on avoinna yleisötapahtumien yhteydessä. Louhosareenan 1800 -paikkainen katettu katsomo antaa suoraan esiintymislavalle, joten se sopii erinomaisesti hyvin monenlaisten tapahtumien järjestämiseen. Tahkon palveluiden ja majoituskohteiden äärelle Louhosareenalta ajaa noin 15 minuutissa.

Louhosareenan omistavat TAHKOcom Oy:n Matti ja Marja-Liisa Kuosmanen, jotka myös kehittävät alueen toimintoja jatkuvasti. Alkavan kesäkauden suunnitelmissa on ainakin tuuliverkkojen sekä yleisön saniteettitilojen rakentaminen.

Seuraa Louhosareenan tapahtumia Facebook -sivulla ja katso samalla kaikki muutkin Tahkon kesätapahtumat.