LB Summer Cruise 2019

LB Summer Cruise kokoaa ajoneuvoharrastajat Leppävirralle

Toista kertaa järjestettävä LB Summer Cruise kokoaa harrasteautoilijat ja rock’n rollin ystävät Leppävirran Vesileppikseen tulevana lauantaina 1.6.2019. Upeita autoja ja muita ajoneuvoja pääsee ihastelemaan paitsi hotellin piha-alueella, myös Cruising showssa, jonka letka kulkee läpi Leppävirran keskustan. Ravintolan bänditapahtumassa esiintyvät alkuperäinen Hurriganes-kitaristi Ile Kallio Black Devils-yhtyeineen ja Hurriganes-setteineen, sekä Johnny & the Dodgers, The Toreadors ja Brandy Rockers.

Varsinainen tapahtuma käynnistyy Cruising show’lla klo 16:00 alkaen, mutta Vesileppiksen piha-alue on varattu paikalle saapuville harrasteajoneuvoille ja niitä ihastelemaan saapuville jo klo 12 lähtien. Vuoden 2018 tapahtumassa vapaaehtoiseen letka-ajeluun osallistui yli 70 kulkuneuvoa, joten tänäkin vuonna luvassa on varmasti pitkä letka toinen toistaan komeampia jenkkiautoja ja muita katseenkääntäviä ajoneuvoja. Klo 17 starttaavan letkan reitti kiertää läpi Leppävirran keskustan ja yleisöllä on mahdollisuus äänestää omia suosikkejaan! Ajoneuvoja palkitaan neljässä eri luokassa: kaunein, erikoisin, lasten suosikki ja kaksipyöräinen. Voittajat julkistetaan klo 20 alkavan iltaohjelman yhteydessä.

Tapahtuman klo 16-20 väliseen päiväosioon on vapaa pääsy ja upeiden ajoneuvojen ohessa tarjolla on myös muuta tekemistä, mm. myyntikojuja, takakonttikirppis, lasten pomppulinna sekä tietenkin kylpylähotellin ja Muumi -jääluolan palvelut. Vesileppiksen ravintolassa klo 20 alkavaan bänditapahtumaan liput maksavat 25 euroa, katso lisätiedot, esiintyjien aikataulut sekä tapahtuman majoituspaketit Vesileppiksen verkkosivuilta.

 

Lue lisää tapahtumasta osoitteessa www.vesileppis.fi