Kesän perinteistä asiakastilaisuutta vietettiin Saanassa

Kuopio Convention Bureau Oy järjesti tiistaina 21.5. asiakastilaisuuden Kuopion Saanassa. Jo perinteeksi muodostuneessa tilaisuudessa risteiltiin M/S Queen R-laivalla ja tällä kertaa laiva vei asiakkaat matkustajasatamasta tutustumaan tänä keväänä avattuun Matkailukeskus Saanaan.

Saanassa kutsuvieraita oli vastassa alueen matkailupalvelujen tarjoajia. Iltapäivä sujui mukavasti verkostoituen, Saanan tiloihin tutustuen sekä Saanan keittiömestarin loihtimista herkuista nautiskellen. Tilaisuuteen osallistui lähes 90 kutsuvierasta sekä 16 Kuopio Convention Bureaun kumppaniyritystä.

Asiakastilaisuus Kuopion Saanassa
Saanan palvelupäällikkö Karoliina Rnjak toivottaa vieraat tervetulleeksi

Kokousjärjestäjät sekä palveluntarjoajat yhteen

Kuopio Convention Bureaun kutsuvierastilaisuuksissa halutaan kiittää asiakkaita yhteistyöstä ja tarjota heille mukava iltapäivä, jossa he pääsevät verkostoitumaan alueen palveluntarjoajien kanssa sekä seurustelemaan kollegoidensa kanssa.

Tämä oli hyvä tilaisuus! Tapahtumassa pääsin tutustumaan kauniiseen Kallaveteen sekä uuden Saanan palveluihin. Mukana oli paljon tuttuja ja pääsin verkostoitumaan asiakkaiden sekä palveluntarjoajien kanssa.” kertoo Vilho Putkonen.

Kuopio Convention Bureaun kumppaneille tilaisuudet ovat hyvä mahdollisuus päästä kertomaan uusista palveluistaan. ”Myyntitilaisuudet ovat hyvä tapa päästä tapaamaan niin vanhoja kuin uusiakin asiakkaita. Tälläkin kertaa saatiin uusia kontakteja. Tärkeys asiakkaiden tapaamiseen myös ihan kasvotusten on säilynyt muiden kanavien rinnalla, erityisesti kun tuodaan esille uusia tuotteita. Proseccojooga-arvonta toi paljon kiinnostuneita sekä aktiviteetista positiivisesti ihmettyneitä asiakkaita seurustelemaan ständilleni.Maiju Huisman Vararengasravintoloiden yritysmyynnistä kertoo.