Iisalmi ja tienoot matkailuneuvonta IPK-Ponsse shoppiin kesällä

Iisalmen kaupunki on sopinut Iisalmen Peli-Karhujen ja Ponssen kanssa matkailuneuvonnan vahvistamisesta IPK-Ponsse shopin tiloissa Savonkadulla kaupungin ydinkeskustassa. Matkailuneuvontaa saa aluksi pilottina kesä-elokuussa 2019, jonka jälkeen kokemukset summataan yhteen ja pohditaan, onko kokeilusta pysyvämmäksi toimintamalliksi. IPK-Ponsse -shop on avoinna ma-pe klo 10-17 ja lauantaisin klo 10-14.

Ylä-Savon seudullisen matkailun kehittämiseen tähtäävä Iisalmi ja tienoot -yhteistyö on laajentunut entisestään ja mukana on tällä hetkellä 34 yritysjäsentä ja viisi kuntaa. Matkailuneuvonnan lisääminen vastaa kasvavien matkailijavirtojen tarpeeseen.  IPK-Ponsse -shop on sijainniltaan erinomainen, sillä se palvelee aivan kaupungin ydinkeskustassa, Original Sokos Hotel Koljonvirran läheisyydessä.

”Meillä Ylä-Savossa yhteistyön on todettu olevan ylivoimaa. Miksemme siis kokeilisi kolmen seutuvetovoiman kannalta tärkeän tekijän – Ponssen, IPK:n ja kaupunkibrändien – yhteistyötä, jossa asiakaskokemukseen tulee uusia, myönteisiä ulottuvuuksia. Ponssen fanituotteita ostamaan tullut voi saada lisäpalvelua seudun tapahtumatärppien muodossa ja toisin päin”, toteaa Iisalmen kaupungin elinkeinojohtaja Terho Savolainen. ”Iisalmi tunnetaan usein kärkiyrityksistään kuten Olvi, Genelec tai Ponsse, myös IPK on osaltaan vahvistanut Iisalmen brändiä urheilupiireissä – nyt tarjoamme matkailuneuvontaa hakevalle myös kosketuksen Ponssen maailmaan ja IPK fanituotteisiin myymälän tarjoamin mahdollisuuksin. IPK on paikallisesti vahva hengennostattaja ja asennevaikuttaja – Karhun kosketus tekee hyvää myös matkailijalle!”, Savolainen jatkaa.

Metsäkoneyhtiö Ponsse toivottaa kaupungin tervetulleeksi yhteisiin tiloihin. ”Meistä on hienoa olla mukana kehittämässä kaupunkikuvaa omalta osaltamme. Samalla voimme tukea muutaman nuoren työllistymistä IPK:n ja Ponssen yhteisessä Shopissa, jonka keskeinen sijainti palvelee hyvin myös matkailun tarpeita”, toteaa Ponsse Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Juha Vidgrén.

Myymälässä työskentelevät jo ennestään IPK:n markkinointia hoitava Janne Kaarela sekä viestinnästä vastaava Mika Hyvärinen. Kesällä myymälässä työskentelee myös Hanne Tuovinen. ”Talven aikana myymälässä oli ollut ajoittain todella vilkasta. Kansainvälisten kävijöiden määrä on yllättänyt positiivisesti”, kertoo Peli-Karhujen toiminnanjohtaja Jarmo Ylisipola.

Avajaiset alkukesällä

Uuden matkailuneuvonnan avajaiset järjestetään alkukesällä ja luvassa on runsaasti tarjouksia ja muita etuja Iisalmen ja tienoiden matkailu- ja tapahtumapalveluihin sekä By Iisalmi –kaupunkibrändin houkutuksia. Ilmoittelua voi seurata vaikkapa Iisalmi ja tienoot Facebookissa, josta voi samalla poimia kesän parhaat tärpit niin tapahtumiin, käyntikohteisiin kuin muihinkin lomahuveihin!

 

Iisalmi ja tienoot - Iisalmi Region