Kruunaa kokousaamunne Intron herkullisella aamiasbrunssilla!

Vararengasravintoloiden verkkosivut uudistuu

Vararengasravintolat uudistavat verkkosivujaan ja merkittävimpiä muutoksia on alkuvuodesta lanseerattu verkkokauppa sekä pian avattava tapahtumakalenteri. Vararengasravintoloiden verkkokaupasta saa kätevästi hankittua vaikkapa elämykselliset lahjakortit tai aktiviteetit virkistyspäiviin, jotka sopivat niin työ- kuin kaveriporukoillekin.

Vrr.fi-verkkosivut tarjoavat paljon ideoita tilaisuuksien järjestämiseen, kuten kokous- ja juhlapalveluita, paketteja yrityksille ja ryhmille, ohjelmaa ja aktiviteetteja sekä ruokailut ja tastingit. Uuden tapahtumakalenterin myötä kaikki Kuopion tapahtumat, keikat, elämykset ja hauskanpito löytyvät kätevästi listattuna samasta paikasta.

 

Kaikki palvelut samalta sivustolta

Verkkosivujen uudistusten myötä kokouspakettien ja oheisohjelman varaaminen on entistäkin helpompaa. Vararengasravintoloiden yhdeksän eri ravintolan tilat sekä yhteistyö lukuisten paikallisten yritysten kanssa mahdollistaa palveluiden räätälöimisen asiakasryhmille tai valmiiden kokonaisuuksien paketoimisen. Vararengasravintoloiden kautta saa esimerkiksi varattua hotellimajoitukset, hauskan gin & tonic -joogan tai vaikka parkkipalvelut kaikille tilaisuuteesi osallistuville.

Maiju Huisman Vararengasravintoloiden yritysmyynnistä kertoo, että uudistuksen taustalla on vahva myynnin ja markkinoinnin kehittäminen. ”Ajatuksena on syventää VRR brändiä, viestintää, ostopolkuja ja asiakaskokemusta entistä timanttisemmaksi. Meidän mielestä ihmisten kuuluisi seurustella enemmän, tämän vuoksi teemme paljon yhteistyötä muiden paikallisten yritysten kanssa. Yhteistyö mahdollistaa asiakkaillemme laajan tarjonnan erilaisia palveluita ja kohtaamisia.”

Tutustu Vararengasravintoloiden verkkosivuihin!