Vappu Tahkolla

Tahkon hiihtokausi jatkuu vappuun saakka

Päivitys 27.4.2019: Lämpimien säiden vuoksi Tahkonrinteiden viimeinen aukolopäivä on 27.4.2019. Rinteessä ei riitä lunta turvalliseen laskemiseen enää vappuaattona. Muilta osin Tahkon vappumenot alkuperäisen uutisoinnin mukaisesti, lue uutinen alta:

Tahkonrinteillä on tarkoitus pyörittää hissiä vielä vappupäivänä 1.5.2019. Tämänhetkisen tilanteen mukaan näyttää siltä, että alkukauden runsaan lumetuksen ansiosta laskemaan pääsee vielä myös serpentiinit  hulmuten. Tulevien viikkojen lämpötilat toki näyttävät sitten aikanaan lopullisen tilanteen, mutta Tahkonrinteet on ilmoittanut pyörittävänsä hissiä säävarauksella sekä Tahko Happy End -viikonloppuna pe-la 26.-27.4., että keskiviikkona 1.5. klo 10-16. Rinnelipun hinta edellämainittuina päivinä on 15 € / hlö. Myös kausikortit ovat tuolloin voimassa jatketusti.

Mäenlaskua rennoissa tunnelmissa

Tahkolla vappua juhlitaan rennoissa tunnelmissa. Rinnealueen vappulaskuihin on suunniteltu valjastettavan Turistirinne, johon sijoittuu myös todella aurinkoinen laavupaikka. Hisseistä pyörii Tirolin edestä nouseva ankkurihissi. Välinevuokraamoista vappuna palvelee SkiMac Tirol, joka on avoinna samaan aikaan rinteen kanssa.  Rinneravintoloista vappuna on useana vuonna palvellut Tahkon huipulla sijaitseva Panorama Bar & Café ja yrittäjä Harri Jokelan mukaan vapun meininkejä tarkennetaan huhtikuun puolivälin kieppeillä. Panoraman kuulumisia voi seurata vaikkapa Facebookissa.

 

Burger-brunssi on katettuna Break Sokos Hotel Tahkon ravintolassa 1.5.2019 klo 12-15

Vappuna herkutellaan

Vaikka moni Tahkon alueen yrityksistä onkin vappuna tauolla – ei hätää – Break Sokos Hotel Tahko palvelee 24/7 läpi vapun! Hotellin Warsteiner Bar on avoinna päivittäin klo 09-02, Pizza Breikki ja Mini-Hesburger klo 11-21 ja Sale -lähikauppa klo 9-21. Vappupäivänä Hillside -ravintolassa on tarjolla herkullinen Burger -brunssi! Kokoa oma burgerisi ja herkuttele jälkkäreillä. Brunssin hinta on 19,90 € ( lapset 4-12 v. 8,90 € / hlö ).  Menuun voi tutustua tarkemmin ravintolan verkkosivuilla. Tutustua kannattaa myös hotellin superedulliseen majoitustarjoukseen, johon sisältyy myös rinneliput.

 

SuperCorner Tahko on avoinna 30.4. klo 13-20 ja 1.5. klo 11-17

Vauhtia Supercornerista

Tahkon SuperCornerissa piisaa vauhtia läpi vuoden ja vapun ohjelmassa on mm. Vappuaaton Seikkailupäivä & Vappu Sparkle sekä 1.5. Vappurieha! Luvassa on siis trapetsihyppyjä, värivaloja, musiikkia, ilmapallotramppaa sekä paljon muuta hauskaa! Katso tarkemmat aikataulut ja lisätiedot SuperCorner Tahkon verkkosivuilta.

Piazzan Wappukarkelot feat. Dj Eeverest klo 21-02

Wappukarkelot

Alueen iltamenopaikoista vappuna palvelee hotellin Warsteiner Bar:n lisäksi viereisen Ravintola Piazzan Vintti, joka on avoinna klo 21-02! Tunnelmasta vastaa talon vakiokalustoon kuuluva Dj Eeverest ja sisään pääsee narikan hinnalla! Vappua vietetään myös Pub Karhussa, jossa tunnelmoidaan suomipopin ja karaoken merkeissä aamun pikkutunneille saakka. Karhun aukioloaikoja ja muuta ilmoittelua voi seurata Facebookissa, sillä aukioloajat tarkentuvat lähempänä vappua.

Lue lisää Tahkon uutisia