Kuopion Saana avaa ovensa vappuna

Kuopion Saanan ravintola aukeaa jo vappuna

Kuopion Siikarannassa, eli Bellanrannassa sijaitseva Matkailukeskus Kuopion Saana avaa ravintolan vappuna. Loppuosa Saanasta, eli saunapalvelut aukeavat toukokuun aikana.

Saunamaailma ja Kuopion suurin terassi

Vappuaattona siis aukeaa Saanan ravintola, joka tarjoaa vapun viettäjille maittavaa vappuhenkistä ruokaa ja juomaa. Saanan ravintolan erityispiirre on valtavan kokoinen, Kuopion suurin terassi. Käytännössä terassi on niin suuri, että aivan koko terassi ei vielä vappuna ole valmis, mutta sään salliessa myös osa terasseista on jo käytössä.

”170 paikkainen ravintolamme avaa ovensa vappuaattona runsaan ja maittavan vappumenun, -brunssin ja juomien merkeissä. Sään salliessa avaamme myös aurinkoisen kattoterassimme, joten kaikki halukkaat pääsevät varmasti nauttimaan Kallaveden kauniista maisemista, mikäli aurinko meitä hellii”, kertoo toimitusjohtaja Pekka Laasonen.

Loppuosa Saanan palveluista tulee käyttöön toukokuun aikana, jolloin käyttöön tulee ravintolasalin lisäksi loppuosa kaksikerroksisesta terassista. Heti jäiden lähdön jälkeen Saanan eteen rakennetaan iso vierasvenelaituri, joka on veneilijöiden käytössä läpi kesäkauden.

Saunat kylpyläpalveluineen  aukeavat heti toukokuun alussa ja luvassa on mukava tutustumistarjous.

“Sauna & Spa osastomme avataan 2.5. jolloin vieraidemme käytössä on yhteissaunan lisäksi sisäporeallas ja elämyssuihku. Savusaunan ja ulkoaltaat otamme käyttöön vaiheittain toukokuun aikana. Spa -palveluiden vaiheittaisen avauksen johdosta meillä on tutustumistarjous toukokuulle teemalla ”kympillä kylpemään”. Keskitämme siis kaiken tarmomme vapun osalta ravintolapalveluidemme sujuvuuteen ja vieraiden viihtyvyyteen ja toivotamme saunojat tervetulleiksi parin päivän viiveellä”, kuvailee Laasonen.

Saana on auki ympäri vuoden

Matkailukeskus Kuopion Saana on auki ympärivuotisesti. Ravintolasalin ja kylpylän lisäksi lämmitettävä ulkoallas ja savusauna ovat myös talvella käytössä.

Kallaveden rannalla on luvassa erittäin mieleenpainuvia Saanaelämyksiä.  

”Voisin kuvitella, että pulahdus savusaunasta avantoon tai lämminvesialtaaseen on unohtumaton kokemus talven pakkasilla vieraillemme läheltä ja kaukaa. Pohditaan talvea kuitenkin hieman myöhemmin ja keskitytään nyt alkavaan kesäkauteen. Lämpimästi tervetuloa vieraaksemme,” kertoo Saanan palvelupäällikkö Karoliina Rnjak.

Lisätietoja

toimitusjohtaja Pekka Laasonen
+358 44 724 094
pekka.laasonen@kuopionsaana.fi

Tutustu Saanaan