Iisalmen liikuntahallissa järjestetään 4.5. salibandyn hyväntekeväisyysottelu

Jussi Vatanen ja Lenni-Kalle Taipale salibandyn hyväntekeväisyysottelussa Iisalmessa

Iisalmen liikuntahallissa järjestään lauantaina 4.5. salibandyn hyväntekeväisyysottelu, joka kokoaa jo neljännen kerran kaukaloon hurjan nimekkäät joukkueet. Tapahtuman avulla saadut lahjoitukset käytetään lyhentämättöminä salibandyvarusteisiin, jotka jaetaan lapsille ja nuorille ympäri suomen. Lisäksi hyväntekeväisyyteen Hope Ry:lle lahjoitetaan satoja pehmoleluja, jotka lentävät katsomosta kaukaloon heti avausmaalin jälkeen.

Tapahtumaan on vapaa pääsy, mutta mahdolliset vapaaehtoiset sisäänpääsymaksut ja kanttiinin tuotto ohjataan salibandyseuran junioreille. Tapahtumassa ovat lahjoittajina muun muassa Columbus Blue Jackets, Rauman Lukko, Sami Jauhojärvi, Ilkka Herola ja kymmeniä muita yrityksiä ja tahoja. Tapahtuman tsempparina nähdään Suomen jalkapallomaajoukkueen ja Leverkusenin tähtimaalivahti Lukas Hradecky.

 

Kaukalossa paljon tunnettuja nimiä

Kaukalossa nähdään tapahtuman järjestäjän ja idean isän Sukevan Sulttaanin, eli Mika Hujasen Sulttan & Friends -joukkue sekä pianovirtuoosin Lenni-Kalle Taipaleen All-Stars. Sukevan Sulttaanin lisäksi joukkueessa nähdään muun muassa näyttelijä Jussi Vatanen, olympiaurheilija Ilkka Herola, salibandyn kaksinkertainen maailmanmestari Peter Kotilainen, MTV:n uutisankkuri Jaakko Loikkanen sekä Radio Suomipopin Tuukka Ritokoski.

Lenni-Kalle Taipaleen joukkueessa pelaa itse kapteenin lisäksi salibandyn nelinkertainen maailmanmestari Jani Kukkola, yhdeksänkertainen suomenmestari Timo Toivonen ja yli 400 salibandyliigaottelua pelannut Sami Lehtinen. Yleisölle on siis luvassa upeiden urheilusuorituksien lisäksi viihdettä ja hyvää mieltä hyväntekeväisyyshengessä.

 

Sukevan Sulttaani levittää liikunnan ilosanomaa

Sukevan Sulttaani eli Mika Hujanen on yläsavolainen hyväntekijä, joka on jo vuosien ajan levittänyt hyvää mieltä ja liikunnan iloa ympäri Suomea. Mikan pyyteetön työ erityisesti lasten ja nuorten hyväksi on kerännyt kiitosta presidentin kansliassa saakka. Tämä intohimoinen salibandymies nähtiin vuonna 2016 pyörähtelemässä Linnan juhlien parketilla. Lisäksi Hujanen on valittu vuonna 2017 Pohjois-Suomen vuoden nuoreksi menestyjäksi. Sulttaani on erilaisten tempausten ja tapahtumien avulla hankkinut ja lahjoittanut hyväntekeväisyyteen tuotteita jo kymmenien tuhansien eurojen arvosta. Hän toteaakin, että tavoitteena on saada ihmiset ja varsinkin nuoret liikkumaan, eikä raha saa olla siinä esteenä.

Lue lisää tapahtuman facebook-sivuilta!

 

Lisätietoja;

Mika Hujanen
Savolan Sulttaani
p. 050-3771082