Scandic Kuopion ravintolauudistus on valmis

Scandic Kuopioon avattiin uusi ravintola

Kuopion sataman ja Väinölänniemen tuntumassa, Kallaveden rannalla sijaitsevan Scandic Kuopion ravintolauudistus on valmis. Uusi ravintola Bord on avannut ovensa ja tarjoaa paitsi kansainvälistä tunnelmaa ja pohjoismaisia makuelämyksiä, myös upean, viihtyisän miljöön. Remontin myötä Scandic Kuopio tarjoaa myös entistä enemmän mahdollisuuksia kokouksien ja juhlien järjestämiseen.

 

Tammikuun alussa aloitetun ravintolauudistuksen suunnittelusta on vastannut Tukholmassa toimiva DOOS Architects, joka on tehnyt lukuisia uudistuksia niin Scandic-hotelleille kuin muillekin kansainvälisille isoille hotelli- ja ravintolatoimijoille. Sisustus henkii skandinaavista tyylikkyyttä, ajattomuutta ja luonnollisuutta. Teemaan on haettu inspiraatiota muun muassa viereisestä Kallavedestä tummansinisen sekä auringonnousun eri sävyillä. Rentoa tunnelmaa on luotu myös monin erilaisin valaisimin ja istuimin.

”Ravintola Bord on tyylikkään rento paikka ja hotellimme uusi sydän, johon aulan isot ikkunat avaavat upean järvimaiseman. Sijainti on ihanteellinen lähellä Kuopion matkustajasatamaa ja vain vartin kävelymatkan päässä torilta. Meillä on joka ilta mukavan kansainvälinen tunnelma. Ruoka ja palvelumme saavat asiakkailtamme jatkuvasti kiitosta”, kertoo Scandic Kuopion hotellinjohtaja Mikko Mononen. ”Aamuisin ravintolassa on tarjolla runsas, kaikille ruokavalioille sopiva aamiainen ja päiväsaikaan ravintola palvelee kokousasiakkaita herkullisin kokoustarjoiluin. Iltaisin ravintola toimii 170-paikkaisena á la carte-ravintolana ja aulabaarina”, Mononen jatkaa.

 

Pohjoismaisia herkkuja modernilla otteella

Ravintola Bordin ruokalistalta löytyy mm. herkulliseksi paistettua kotimaista sisäfileepihviä, vegaaninen Beyond burger ja kalaonnen suosiessa Kuopion paikallisherkkua muikkuja. ”Toivotamme myös paikalliset tervetulleeksi ruokailemaan ja nauttimaan hyvästä tunnelmasta. Ravintolan rennot nojatuolit kutsuvat myös lasilliselle viihtymään. Viini- ja olutvalikoimamme on laadukas ja tarjolla on myös paikallisen Lignell & Piispasen juomia.”, sanoo Mononen. Ravintolan yhteydessä on myös erillinen juhliin ja kokouksiin soveltuva, suurien lasiseinien avulla suljettava tila.

Entistä paremmat puitteet kokouksiin  ja juhliin

Scandic Kuopion Snellman Sali toimii kokous- ja tilaisuuskäytössä tarjoten entistä monipuolisemmat mahdollisuudet isoille kokouksille ja tapahtumille. Sali tarjoaa puitteet noin 250 hengen seminaareihin ja yhdistettyinä Kallavesi-kokoustiloihin juhlaillalliselle mahtuu jopa 400 henkilöä. Kesän aikana tullaan vielä uudistamaan Snellman Salin ja hotellin isompien kokoustilojen tekniikkaa vastaamaan nykypäivän kokoustajien tarpeita. ”Meillä on reilun 30 vuoden kokemus ja ammattitaito isojen kokousten, seminaarien ja juhlaillallisten järjestämisestä ja kaiken kruunaa tietysti upea sijaintimme Kallaveden rannalla”, kehaisee Mononen.

Ravintola Bord - ruokalistat ja muu info