Muumi -kirppis ja keräilytapahtuma kokoaa myyjät ja ostajat Vesileppikseen

Leppävirran Vesileppis Areenalla 25.–26.5.2019 järjestettävä kaksipäiväinen Muumikirpputori ja keräilytapahtuma saattaa yhteen sekä myyjät, että Muumi -tuotteista ja myös perinteisestä kirpputoritarjonnasta kiinnostuneet ympäri Suomen. Areenan suurkirppikselle nousee kaksi aluetta: muumialue ja tavallinen kirpputorialue.

Lisää markkinatunnelmaa luovat pop up -muumimyymälät, huutokauppa ja satunurkkaus. Paikalle saapuu muiden muassa muumituotteisiin erikoistuneen muumimukitrahaksi.fi:n yrittäjät kokoelmineen. Tapahtuman kokoonkutsujana ja henkisenä emona toimii Helsingin Itäkeskuksen ja Forumin muumimyymälöiden päällikkö Sanna Vento.

Myyntipaikat jaetaan varausjärjestyksessä. Myyntipaikat maksavat oman pöydän tuoville 10 €/päivä ja 15 €/päivä talon pöydän tarvitseville. Tapahtuma on avoinna 25.–26.5.2019 klo 10–16 ja siihen on vapaa pääsy. Sport & Spa Hotel Vesileppis tarjoaa myyjille ja tapahtumasta kiinnostuneille alennushintaisia majoituspaketteja. Samalla reissulla kannattaa ehdottomasti vierailla myös Muumi Jääluolassa, joka on avoinna juhannukseen saakka.

 

Lue lisää Vesileppiksen verkkosivuilta >>