Pelle Miljoona United Kuopiorockiin

Kuopiorockin ohjelmatarjonta täydentyi

Ensi kesän Kuopiorockin jo ennestään vaikuttavaan artistikattaukseen on kiinnitetty legendaarinen Pelle Miljoona United, joka esiintyy festivaalilla lauantaina 27.7.2019. Ohjelmaan on lisätty myös torstaina soittava Suicide Messiahs ja perjantaina esiintyvä Lohkare. Kuopiorockissa nähdään tänä kesänä ulkomaalaiset yhtyeet The  Offspring (USA) ja Sabaton (SWE). Kotimaisista suosikeista festarilavalle nousevat mm. Eppu Normaali, The 69 Eyes, Viikate, Beast In Black ja Ville Valo & Agents. Kolmepäiväistä festivaalia juhlitaan huikeissa maisemissa Kuopion Väinölänniemellä torstaista lauantaihin 25.-27.7.2019.

Huippuartistien lisäksi festivaalialueella on tänäkin vuonna tarjolla viihdyttävää oheisohjelmaa. Väinölänniemen uimarannalla Väinö Stagella bailataan jälleen Savon Kovimpien Ysäribileiden tahtiin koko viikonlopun ajan. Uimarannalla järjestetään myös perinteiset artistien väliset beach volley -pelit, joissa pelaavat bändit julkaistaan myöhemmin Kuopiorockin verkkosivuilla.  Omia laulutaitojaan voi kokeilla festarialueen rock-karaokessa ja rohkeimmille on tarjolla mahdollisuus hypätä benji-hyppy! VIP -laueen ohjelmaan luvassa on ainakin sirkustaidetta.

Festiaalialueen ruokatarjonnasta vastaa Nordic Gourmet:n monipuolinen ruokamaailma ja oheistuotteita myydään tuttuun tapaan festarialueen torikujalla.

”Kuopiorockissa on ensi kesänä luvassa kolmen päivän täydeltä festivaalihupia – niin musiikin kuin oheisohjelmankin suhteen”, kertoo festivaalipäällikkö Allu Koskinen. ”Oheisohjelma on nykyfestareilla tärkeä kulmakivi, ja haluammekin musiikin lisäksi tarjota ainutaaluisia elämyksiä Väimölänniemen upeissa puitteissa,” kommentoi Koskinen tapahtumakokonaisuutta.

Tapahtuman kaikki ennakkolipputyypit ovat myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä sekä Kuopion Ale Pupilla ja F-Musiikissa. KuopioRock on mukana myös tulevana viikonloppuna järjestettävillä Kallavesj´-messuilla, jossa festarilippuja voi ostaa perjantaista sunnuntaihin!

Kuopiorock 2019 esiintyjät

Torstai 25.7.2019

  • Sabaton (SWE), Viikate – Kuu kaakon yllä 10 v., Beast In Black, Turmion Kätilöt, Ellips,
    Maija Vilkkumaa, Block Buster, Lazy Bonez, Suicide Messiahs

Perjantai 26.7.2019

  • Eppu Normaali, Apulanta, Popeda, Ismo Alanko, SANNI, Kaija Koo, Stam1na, Luuvitonen,
    Wellu Rowaltz, Leverage, Barbe-Q-Barbies, Lohkare

Lauantai 27.7.2019

  • The Offspring (USA),  The 69 Eyes, Kolmas Nainen, Ville Valo & Agents, J. Karjalainen, Vesala,
    Pelle Miljoona United, Raskasta Suomipoppia, Los Bastardos Finlandeses, Black Light Discipline, Rattus, Marras

Katso kaikki myynnissä olevat lipputyypit ja leirintäpaikat tästä >>

 

www.kuopiorock.fi