Kuopion kaupunginteatterin tempaukset

Kuopion kaupunginteatterilla tapahtuu! Sunnuntaina 17.3. klo 14 teatterin opintoyhdistys järjestää Puhtaana käteen -esityksestä Maksa mitä haluat -näytöksen. Eli katsoja saa itse päättää, paljonko hän haluaa maksaa teatterilipustaan. Lippuja kyseiseen näytökseen myydään vain teatterin lippukassalla sunnuntaina 17.3. klo 12-14. Lippuja on tarjolla rajoitettu määrä ja tarjoustempaus ei koske aiemmin lunastettuja tai varattuja lippuja.

Puhtaana käteen on ollut valtava menestys maailmalla ja sitä se on varmasti Kuopiossakin. Lue lisää esityksestä teatterin verkkosivuilta.

Minna Canthin synttärikahvit

Tiistaina 19.3. teatterilla puolestaan juhlitaan Kuopion oman kirjailijattaren, Minna Canthin 175-vuotissyntymäpäivää. Teatteri tarjoaa pullakahvit sadalle ensimmäiselle vieraalle ja pannu on kuumana klo 14-14.45. Teatterin aulassa olevassa ilmaistilaisuudessa mukana myös Minna & Maria (Annukka Blomberg ja Seija Pitkänen). Teatterin väki toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi!

Minna & Maria -näytös on hykerryttävä tutkimusmatka Minna Canthin ja Maria Jotunin kanssa 1800-luvulta tähän päivään.

Lue lisää Kuopion kaupunginteatterin verkkosivuilta