Lapinlahtelainen Luova Puu on yksi uusista Iisalmi ja tienoot yhteistyötoimioista.

Iisalmi ja tienoot matkailuyhteistyön toimijoiden määrä kasvoi

Ylä-Savon seudullista matkailun kehittämistä tehdään Iisalmi ja tienoot -yhteistyön kautta. Seutukunnallisessa yhteistyössä on yrityksiä Iisalmesta, Sonkajärveltä ja Vieremältä. Nyt mukaan liittyi uusia toimijoita Kiuruvedeltä ja Lapinlahdelta ja sen myötä yhteistyössä on mukana jo 34 toimijaa. Isommalla joukolla saadaan tehtyä aiempaa enemmän ja isompia toimenpiteitä alueen matkailun hyväksi.

Uusissa jäsenissä kulttuuri- ja aktiviteettitoimijoita


Iisalmi ja tienoot -yhteistyöhön on liittynyt uusiksi kumppaneiksi useita teatteritoimijoita. Iisalmesta mukaan ovat liittyneet In-Teatteri,  Iisalmen Teatteriyhdistys ja Ulmalan kansantalo, jonka yhteydessä toimii Tanssiteatteri Williwisio. Lapinlahdelta mukana on Alapitkän Nuorisoseura ja Kiuruvedeltä sekä Teatteriyhdistys Hulluviima että Kiuruveden Maalaiskaupunginteatteriyhdistys.

Teatteriväen lisäksi yhteistyöhön ovat lähteneet Lapinlahdelta Väärnin Pappila ja Luova Puu. Iisalmelaisen Olvi-säätiön ylläpitämä Panimomuseo. Kiuruvedeltä jäseniksi ovat liittyneet Villa Kirmakka, Ratsastuskeskus Lupis ja Talli Taitavat Kaviot.

Lisätietoja

 

Esittelyvideo: https://youtu.be/jFJES0YrybA

Tutustu Iisalmen seutuun