Ystävänpäivänä lauletaan yhdessä

Ystävänpäivänä on mitä mainion syy napata kaveria kädestä ja lähteä laulamaan yhdessä Kuopion Musiikkikeskukseen. Torstaina 14.2. klo 18 Kuopion Musiikkikeskuksella järjestettävään Kuopion kaupunginorkesterin sing along -konserttiin on valikoitu kaikille tuttuja lauluja vuosikymmenten varrelta. Konsertissa lauletaan niin klassikoita kuin uudempia hittejäkin, kuten J.Karjalaisen, Maaritin, Ultra Bran ja Juha Tapion kappaleita. Mukana ovat esimerkiksi Sinua sinua rakastan, Paratiisi, Hän, Lähtisitkö, Jäätelökesä, Kaksi vanhaa puuta ja Minä suojelen sinua kaikelta. Osa kappaleista on tullut ohjelmistoon yleisön somekampanjan kautta.

 

Kapellimestari Rauno Tikkasen johtaman kaupunginorkesterin kanssa lavalle nousevat Kuopion konservatorion ja Savonia-ammattikorkeakoulun musiikin opiskelijat, jotka toimivat konsertin esilaulajina. Oppilaitosten opiskelijoita nähdään konsertissa myös orkesterisoittajina sekä komppibändissä. Konsertin väliajalla voi nauttia Savonia-ammattikorkeakoulun tanssinopiskelijoiden energiasta, kun Valohallissa nähdään otteita Aretha-tanssiteoksesta.

 

Liput sekä lisätietoja Kuopion Musiikkikeskuksen verkkosivuilta.