Kunnonpaikan majoittujamäärä teki vuonna 2018 huiman kasvupompun

Vuosi 2018 oli Kylpylähotelli Kunnonpaikassa huimaa kasvun aikaa ja Kunttarin käyttöaste kipusi upeasti 68,4 prosenttiin.

Majoituksen käyttöaste kasvoi 37,6%

Edellisenä vuonna (2017) Kunnonpaikan majoituksen käyttöaste oli 49,7% ja vuonna 2018 käyttöaste kasvoi  68,4 prosenttiin. Käyttöaste kipusi siis ylöspäin 18,7 prosenttiyksikköä, majoituksen määrä kasvoi mellevästi 37,6%.  

Pohjois-Savo alueena oli pienenevän matkailun tiellä, kun koko maakunnan majoitusmäärä tippui 5265 yöpymisellä (-0,6%). Kunnonpaikka siis meni vastavirtaan kasvattamalla hotelliyöpymisiä 7203 yöllä (+12,6%).

“Viime vuosi meni nappiin ja kasvatimme markkinaosuutemme Pohjois-Savon majoituskaupassa 7,7 prosenttiin (ed. vuosi 6,8 %). Uskoisin, että kasvoimme samalla Pohjois-Savon suurimmaksi matkailun yksiköksi noin 10 miljoonan euron liikevaihdolla”, myhäilee Kylpylähotelli Kunnonpaikan toimitusjohtaja Timo Juurakko.

Kunnonpaikassa kävi viime vuonna päivittäin yli 800 asiakasta. Majoittujia ja päiväkävijöitä Kunnonpaikkaan veti mm. kylpylä, hoito- ja hyvinvointipalvelut, kuntoutus, kokouspalvelut, ravintola ja ohjelmapalvelut.

Tutustu Kunnonpaikkaan